Razgovarajte iz USA
putem bonova
Čitanje iz dlana. Ovo otkriva Vaš dlan o Vama!

Čitanje iz dlana. Ovo otkriva Vaš dlan o Vama!

Čitanje iz dlana - dlan Vaš vam može puno toga otkriti, puno više o Vama otkriva kažiprst Vaše lijeve ruke, nego Vaš pogled. Jednom iskusnom hiromanu je sasvim dovoljno da baci pogled na Vaše ruke i prste, I odmah može reći kakav ste Vi čovjek. Ako ne želite da Vaše glavne negativne atribute netko čita nad Vašom glavom, onda izbjegavajte hiromane i stručnjake za dlanove. Stručnjaci dijele ruke na četiri osnovna tipa, ali postoji više podkategorija, koje pretvaraju još jedinstvenijim čitanje osobnosti s dlana.

Čitanje iz dlana

Kockasti dlan

Vi ste realist, a na Vašem optimizmu može svatko zavidjeti. Ako su Vam prsti kratki, a dlan kockast, teško Vas mogu osramotiti i dovesti u nezgodnu situaciju. Obično znate odgovor na svako pitanje koje Vam postavljaju. Lako zgrabite mogućnosti, ali isto tako lako Vam mogu i iskliznuti iz ruke. Zatražite jednu magiju stabilnosti jer je potrebno napraviti ravnotežu u Vašem životu, kako bih Vaša financijska i ljubavna situacija mogla funkcionirati. Ako ste od sudbine dobili dugačke prste pored kockastih dlanova, onda trebate okušati sreću u umjetnosti. Saznajte za što imate talenta, i kako možete stvoriti Vaše životno remek djelo.  

saznaj-buducnost  

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Ovalni dlan

Ako Vam je dlan duguljast, a prsti dugački, onda ste Vi tip čovjeka koji će strpljivo sačekati svoj red, i ne donositi ishitrene odluke. S takvom rukom nekada možete imati veliku sreću. Ako još nikada niste imali veliki dobitak, zatražite jedno odstranjivanje blokada jer prema Vašem obliku dlana! Trebali ste već imati puno novca. Ovalni dlan s kratkim prstima, ukazuje na to da ne poznajete dobro ljude! Ne sudite im najbolje, zato Vas često prevare. Previše vjerujete ljudima. Saznajte tko Vam želi loše u Vašem okruženju i otklonite tog čovjeka iz Vaše blizine.

Hiromantija - linija novca

Okrugli dlan

Ako Vam ruke, dlanovi i prsti formiraju okruglu sliku i odaju takav cjelokupan dojam, onda su Vama vrlo bitne financije, ali duhovna harmonija još više. Jedan od ciljeva Vašeg života je da nađete Vašeg partnera, a ako loše izaberete partnera, onda Vam ništa neće dobro funkcionirati u životu. Saznajte tko Vam je idealan partner, tko je ta osoba kojeg su Vam nebeske sile dodijelile, i s kime možete ostvariti i Vaše najsmjelije snove. Zatražite jednu analizu partnerskog odnosa jer se može dogoditi da osoba s kojim ste povezali Vaš život, nije prava osoba za Vas.  

sanjarica_24astro

 

Hiromantija - Ovo otkriva Vaš dlan o Vama!

Veliki dlan

Ako Vam je dlan jako velik, a u odnosu na dlan prsti su Vam kratki i debeli, onda biste Vi trebali biti neki pronalazač. Kreativni ste i lako nalazite rješenje za tuđe probleme, zato Vam se mnogi obraćaju za savjet. Nažalost, u Vašem životu teško donosite odluke, i teško pričate o osobnim problemima s drugim ljudima. Izaberite nekog nepoznatog čovjeka, nekoga od naših kolega! Kome ćete se otvoriti i moći mu postaviti Vaša najskrivenija pitanja. Odgovor će Vam pomoći da krenete naprijed i ostvarite Vaše snove.

čitanje iz dlana

Ruka, položaj ruke, kao što dužina i oblik prstiju puno toga otkriva o Vama, ali sve je to samo predsoblje hiromanije. Ako želite detaljno saznati što Vas očekuje, zatražite pomoć od savjetnice Zije, kod 523. One će otkriti Vašu sudbinu, čak godinu dana unaprijed. Nazovite ih na broj telefona: slobodni savjetnici.

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Pročitajte još: 

Sudbinski partneri - stvarno postoje?

Nije svejedno koje je boje Vaš novčanik!

Ljekovita anđeoska poruka

 

facebook

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro