Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Pet znakova koji pokazuju da trebate izaći iz trenutačne veze!

Pet znakova koji pokazuju da trebate izaći iz trenutačne veze!

Pet znakova koji pokazuju da trebate izaći iz trenutačne veze! Saznajte ovdje koji su i donesite ispravnu odluku!

Veza 

Krenuti dalje nije lako i može Vam trebati dosta vremena da se jasno shvati da se više ne vrijedi boriti za svoju ljubav. Prvo to negiramo, trudimo se popraviti, trudimo se da se ne brinemo o tome, ali nakon dužeg vremena shvatimo da je to nepotrebno i pitamo se zašto bismo živjeli u nesretnoj vezi?

Doći će vrijeme kada morate prihvatiti da Vaša veza više nije stvarna. Trebate paziti da zadržite i vlastitu sreću, prihvatiti da je Vaše mjesto negdje drugdje i razmišljati o vremenu. Zašto gubiti vrijeme s nekim tko Vas ne usrećuje, a vjerojatno ni Vi tu osobu? Veza ne držite se nečega što više ne postoji.

 

Pet znakova koji pokazuju da trebate izaći iz trenutačne veze!

Prikupili smo pet znakova koji pokazuju da trebate krenuti dalje. Pet znakova koji dokazuju da Vas partner ne voli onako kako Vi volite njega. 

Briga

U dobrom odnosu nastojimo usrećiti partnera. Stvari koje nisu vezane samo za nas mogu učiniti partnera nesretnim. Tu je i posao, druge obaveze, drugi ljudi. Važno je da li se brine o Vama čak i kad ima loš dan? Pokušava Vas razveseliti? Pokušava Vam odvratiti misli od problema? Kada je samo jedna strana zainteresirana za to što druga strana osjeća, to je prvi znak da morate krenuti dalje iz tog odnosa.

Sve morate stalno ponavljati 

Puno informacija koje su Vam važne ili su vezane za Vas, zaboravlja. Stvari koje je već tisuću puta čuo od Vas, imena ljudi koji su Vama važni, datumi koji su Vam važni, datumi koje dijelite. Naravno, postoje osobe kojima je teško zapamtiti imena, brojeve, ali to je u potpunosti drugačije nego kad živite s nekim tko se pravi gluh.

Seks 

Ako seks djeluje samo jednostrano, to jest, jednog partnera više nije briga za dobro drugoga, tada postoje ozbiljni problemi. Svakako treba razmišljati o sljedećem koraku, ako se Vaš partner samo fokusira na vlastiti užitak.

Pet znakova koji pokazuju da trebate izaći iz trenutačne veze!

Prvi poljubac

Prvi poljubac, prve riječi „volim te”, mjesto gdje ste se upoznali, gdje su se razvijali zajednički događaji - jednostavno primjećujete da samo Vi pričate i govorite mu, prisjećate se, dok on gleda u prazno, ne zna o čemu i o kome je riječ.

Emocije 

Kad shvatite da ste uvijek Vi prvi koji prilazite, uvijek dajete prvi poljubac, prvi zagrljaj. Kada imate stalno osjećaj kao da ste zarobljeni pored njega. Možete ga pitati zašto je to tako, ali ako ne uslijede promjene, tada, nažalost, morate prihvatiti da je vašem odnosu došao kraj.

Svakodnevno pomažemo stotinama žena i muškaraca. Za Vaša pitanja o ljubavi preporučujem stručnjake koji proriču iz karata. Mnogi su svoju vezu već spasili uz pomoć proroka. Karte uvijek pokažu pravi smjer! 

Ako osjećate da Vas partner ne razumije, da su mu vlastiti interesi na prvom mjestu, ili Vam uopće ne pomaže u obavljanju poslova kod kuće, tada znate da je vrijeme da krenete dalje! Ako se ne usuđujete poduzeti korak odluke, zatražite pomoć naših stručnjaka, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), pokušajte spasiti što se može ili krenite dalje! 

 

Pročitajte još: 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Pet znakova koji pokazuju da trebate izaći iz trenutačne veze!

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook