Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Ovaj anđeo će Vam šapnuti gdje će Vas sreća pronaći!

Anđeli nam pomažu čak i u privlačenju sreće. Možete zatražiti pomoć od njih za bilo koje područje života, posao, sreća, igre na sreću ili nešto što već dugo vremena priželjkujete, a potrebna je magija sreće ili anđeoska magija da to obavite ili postignete.

MAGIJA ANĐELA Vam je uvijek na raspolaganju za dodatnu pomoć! 

Najvažnije je to bude upravo Vaš anđeo čuvar ili anđeo zaštitnik kojeg ćete pozvati u pomoć. Prvo trebate od njih dobiti anđeosku poruku, a svatko od Vas ima i svog anđela sreće kojeg dobijete u trenutku rođenja. Iz anđeoskih karata i Vašeg datuma rođenja, možete doznati tko je Vaš anđeo sreće. To je onaj anđeo koji Vam pomaže postići najveće stvari tijekom života!

Pročitajte UPOZORENJE anđela za 2018.!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Generalno, smatra se da je Diniel anđeo sreće. Anđeo Diniel šalje anđeoske poruke svakog dana i vodi Vas na put sreće. On je taj koji donosi sreću.

Ovako ga možete prizvati sebi:
„Diniel, Diniel, Diniel, udišem energije zlata. Budi kraj mene i donesi mi zlatni sjaj koji izlazi iz mene i kruži oko mene. Pomozi mi da primijetim sve dobro što mi se dogodi u životu i pomozi da uvidim koliko sam sretna/sretan!„

OVDJE doznajte tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku!

Nakon što ste prizvali Diniela, anđela sreće, trebate znati analizirati znakove i poruke. Najbolje je da se obratite stručnjacima koji komuniciraju s anđelima i koji će Vam jednostavno i razumljivo analizirati te poruke i znakove. Veoma je važno da razumijete i njihovo značenje! Ako ste spremni, nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432 i savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite osobnu anđeosku poruku, a uz to i Vaše sretne brojeve!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Facebook

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520