Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Ovaj anđeo će Vam šapnuti gdje će Vas sreća pronaći!

Ovaj anđeo će Vam šapnuti gdje će Vas sreća pronaći!

Anđeo nam pomažu čak i u privlačenju sreće. Možete zatražiti pomoć od njih za bilo koje područje života, posao, sreća, igre na sreću ili nešto što već dugo vremena priželjkujete, a potrebna je magija sreće ili anđeoska magija da to obavite ili postignete.

Najvažnije je to bude upravo Vaš anđeo čuvar ili anđeo zaštitnik kojeg ćete pozvati u pomoć. Prvo trebate od njih dobiti anđeosku poruku, a svatko od Vas ima i svog anđela sreće kojeg dobijete u trenutku rođenja. Iz anđeoskih karata i Vašeg datuma rođenja, možete doznati tko je Vaš anđeo sreće. To je onaj anđeo koji Vam pomaže postići najveće stvari tijekom života!

Boris Crveni Mag kod 444 ce Vam pomoci koji anđeo je Vas anđeo

 

Generalno, smatra se da je Diniel anđeo sreće. Anđeo Diniel šalje anđeoske poruke svakog dana i vodi Vas na put sreće. On je taj koji donosi sreću.

Ovako ga možete prizvati sebi:

„Diniel, Diniel, Diniel, udišem energije zlata. Budi kraj mene i donesi mi zlatni sjaj koji izlazi iz mene i kruži oko mene. Pomozi mi da primijetim sve dobro što mi se dogodi u životu i pomozi da uvidim koliko sam sretna/sretan!„

Nakon što ste prizvali Diniela, anđela sreće, trebate znati analizirati znakove i poruke. Najbolje je da se obratite stručnjacima koji komuniciraju s anđelima i koji će Vam jednostavno i razumljivo analizirati te poruke i znakove. Veoma je važno da razumijete i njihovo značenje! Ako ste spremni, nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432 i savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobnu anđeosku poruku, a uz to i Vaše sretne brojeve!

Pročitajte još:

Tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku!

Na što Vas upozoravaju anđeli?

Magija arkanđela Ariela!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook