Razgovarajte iz USA
putem bonova
Madeži s kojima ste se rodili – Što njihova pozicija otkriva o Vama?

Madeži s kojima ste se rodili – Što njihova pozicija otkriva o Vama?

Položaj madeža!

Položaj madeža puno toga otkriva o Vama, posebice očima koje poznaju značenje istih. Ovisno od oblika i veličine, može ukazivati na sreću, uspjeh ili na neko karmičko ili generacijsko prokletstvo. Madeži na tijelu, s kojima ste rođeni imaju svoj razlog zašto postoje. Madeži su vrlo česti, gotovo ih svi imaju, samo je pitanje gdje se nalaze i kakvog su oblika.
Madež na prsnom košu označava ozbiljan životni zadatak. A madež na leđima je karmički teret. Iz te pozicije madeža možete doznati imate li neki životni zadatak ili se možda trebate riješiti karmičkog tereta. Ako imate madež na leđima, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, slobodni savjetnici, i zatražite čišćenje karme kako ne biste karmičkih teret iz prethodnog života morali nositi i u sadašnjem!

Sa madežom na prsnom košu trebate doznati koji je Vaš životni zadatak, i trebate ga odraditi, jer blagoslov sreće dolazi nakon izvršenja zadatka. Madež na prsnom košu je dobar znak, jer ste zaštićeni od mnogih nesreća, dok madež na leđima privlači nevolje!
Naš Astro centar dostupan Vam je od 0 do 24, kako bi Vam naši stručnjaci olakšali život i pomogli da privučete sreću!

Madež na ramenu je neka vrsta traga.

Madež na lijevom ramenu može označavati zle sile. U tom slučaju Vam je zaštita prijeko potrebna, dok madež na desnom ramenu označava blagoslov bogova. U slučaju nebeskog blagoslova, Vi možete biti odabrana osoba kada trebate ispuniti neke zadatke kako biste imali sreće. Međutim, postoje situacije gdje sreća dođe prva, jer samo sa novčanim dobitkom možete odraditi Vaš zadatak. U slučaju madeža na lijevom ramenu, trebate odraditi karmičko razriješenje, jer je to predznak nesreće u Vašoj sudbini!

24astro.tv - emisija uživo
Nesreća je često upisana u čovjekovoj sudbini. Postoje situacije u kojima se nesreće ne smiju izbjeći, jer u protivnom možete privući još veće nevolje ili ugroziti uspjeh nakon nesreće. Madež se može nalaziti bilo gdje na Vašem tijelu, i jedno je sigurno: da skrivaju poruku za Vas! Zato ih trebate pažljivo promotriti!

Želite znati što skriva Vaša sudbina? Zatražite proricanje putem ciganica, nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562, slobodni savjetnici, kako biste još tijekom ljeta imali puno novca ili možda pronašli novo radno mjesto ili ljubav!

Pročitajte još:

Predviđanja Babe Vange za 2020. godinu!

Tko od horoskopskih znakova najduže živi? Koja je tajna njihove dugovječnosti?

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju. 

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju.

Najbolja sanjarica na balkanu

 

Facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro