Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Pomoću savjetnice sam spasila svoj brak!

Istinita priča – Ovaj istinit događaj se dogodio s L. Marijom koja nas je zamolila da sa svima podijelimo njenu priču kako bi i drugi naučili nešto iz toga. Ako možete spasite Vašu vezu ili brak budete li se našli u sličnoj situaciji.

Za Mariju, u velikom horoskopu za sreću, prva polovica  2017.-godine nije sretan period prema zvijezdama.

Obavezno OVDJE pročitajte tekst kako bi Vaš brak vječno trajao!

To je bio jedan rutinski dan kada se Marija probudila s glavoboljom. Nije niti slutila da će taj dan biti najmanje neugodan. Ujutro u 8:15h imala je sudar i auto joj je uništen. Srećom, prošla je samo s manjim povredama. Zbog toga je zakasnila na posao, a to je njenoj multinacionalnoj kompaniji izazvalo veliku štetu jer je propustila sastanak i tako su izgubili jako bitnog poslovnog partnera i investitora. Zato je šef odlučio umanjiti njenu plaću za 20 % zbog štete koju je time napravila kompaniji.

Isto popodne su zvali hitnu pomoć jer je imala užasne trbušne tegobe i u bolnici je saznala da ima upalu slijepog crijeva, odnosno, da hitno mora na operaciju. Njen partner je tek kasnije stigao do nje, prvo se pravdao, a zatim je priznao da ima ljubavnicu i da već duže vrijeme želi napustiti bračnu zajednicu.

SPECIJALNO OVDJE možete pročitati sve detalje o slikama koje zasigurno liječe!

Kada je Marija pozvala svoju majku, saznala da joj je sestra imala tešku prometnu nesreću i da je vrlo velika vjerojatnost da će izgubiti dijete koje je u hitnom prijmu na zbrinjavanju. Bila je u stanju šoka, nije više mogla podnijeti sve te negativne situacije koje su se taj dan dogodile. Samo uz tablete za spavanje je mogla zaspati taj dan. Sljedeći dan ju je posjetila prijateljica koja joj je napomenula da je u velikoj opasnosti zbog opadajućeg Mjeseca. Dala joj je savjet da nazove u Astro centar savjetnike jer svakako ne može napustiti bolnicu i zatraži pomoć stručnjaka.

OVDJE pročitajte tekst o proricanju iz karata za zaljubljene, ima puno korisnih savjeta za vas!

Kao posljednju priliku Marija je prihvatila savjet i nazvala savjetnika Damira, kod 217 na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) koji je odmah vidio da je na njoj ljubavna demonska magija koju je jedna crnokosa ženska osoba stavila na nju. Odmah uklonio taj demonski pečat, oslobodio ju je magije, a najvažnije od svega, postavio je zaštitu na Mariju i njenog supruga.

24astro_slideshow_landing

Marija je taj cijeli dan prespavala. Drugi dan se probudila i vidjela veliki buket cvijeća i pismo na ormariću s porukom izvinjenja. Muž ju je molio da se vrati k njoj i oprosti prijevaru. Ujutro, oko deset sati, nazvali su je s radnog mjesta jer su saznali razlog njenog kašnjenja na posao u ponedjeljak. Nisu joj umanjili plaću i poželjeli su joj brzi oporavak.

Popodne je saznala da joj je sestra dobro i da je beba isto bez povreda. Uvečer nije mogla zaspati. Nazvala je savjetnika Damira, kod 217 na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) i zamolila ga da sa svima podijeli njenu priču, da što više ljudi sazna koliko su važne čiste energije i zaštita.

Marija je u ponedjeljak navečer razmišljala o samoubojstvu, a u srijedu je već planirala ljetovanje s partnerom.

Ako želite čuti slične istinite priče, osloboditi se problema u partneskom odnosu, nazovite naše najbolje stručnjake u Astro centru. Učinite to čak i ako i Vi imate sličnu priču i želite je podijeliti s nama i sa svima ostalima.

 

Živite usamljeno u vezi? S partnerom ste stalno u svađi ili ne razgovarate? Još možete spasiti brak ako to doista želite. Savjetnice Zara, kod 353 i Vera, kod 419 na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) su najbolje za probleme u partnerskim odnosima. Uz njihovu pomoć su mnogi riješili svoje problematične partnerske odnose.

Pratite nas na facebooku i budite uvijek u toku!

 

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

    kod 523