Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Ovo činite kako bi Vaš brak trajao vječno!

Svatko želi znati koja je tajna vječnog braka. Kako znati jesmo li pronašli pravu osobu i kako ju zadržati? Nažalost, ne postoji vječno pravilo, kojeg, ako se pridržavamo, sigurno ćemo živjeti cijeli život uz jednu osobu, ali postoje stvari koje nam mogu dočarati vječni šarm braka. Evo nekoliko savjeta o tome kako bi Vaša veza trajala vječno.
Ako ovo sanjate, pronaći ćete partnera! Kliknite OVDJE i saznajte!

Prisjećanje dobrih uspomena:

Sjetite se zajedničkih uspomena, razgovarajte o zajedničkim iskustvima Vašeg odnosa. Oživite trenutak Vašeg prvog sastanka ili prvog zajedničkog kuhanja ili iskustva na odmoru. Lijepe uspomene će Vašu vezu učiniti bliskijom i jačom.

Zajednička druženja s prijateljima:

Ako uspijete ujediniti dvije strane ili grupu prijatelja, onda se nitko od Vas neće osjećati isključenim kada ste u društvu i organizirate neki zajednički program.

Sloboda za druge:

Nemojte ga monopolizirati, dajte svojoj ljubavi povjerenje i vrijeme da bude malo sami. Zdravu ravnotežu sami trebate iskusiti, ali poanta je da se Vaš partner i dalje osječa slobodnim bez obzira što živite u braku.

Zajednički programi:

Tajna braka koji dobro funkcionira je da ste u mogućnosti za inovacije i donosite nove stvari za suživot. Organizirajte programe, izlete, šetnje, kako biste znali širiti Vaša nova iskustva

Ava, Ava 447, 24astro

Kompromis:

Ako dođe do svađe, onda bolje ostanite mirni i umjesto da se svađate, Vi vodite debate. Želite upoznati misli drugih, i umjesto da namećete Vaše, imajte sposobnost kompromisa! Ponekad je šutnja zlata vrijedna.

Financijska odgovornost:

Kod raspada brakova značajnu ulogu imaju financijske stvari. U zajedničkom životu oboje trebate imati podjednaku odgovornost. Nitko od Vas ne može donijeti kontroverzne odluke o stvarima koji utječu na život cijele obitelji. Utvrdite pravila igre i drzite ih se oboje!

5
Saznajte što je to što želi:
Kako biste živjeli skladan život, morate znati potrebe partnera. To se trebate dogovoriti, čime ćete izbjeći formiranje tajnih želja. Recite jedno drugome iskreno Vaša skrivena osjećanja i želje! Dogovorite se s Vašim partnerom i nađite zajedničko rješenje!
Ako ovo sanjate, partner Vas vara! Kliknite OVDJE i saznajte!

Ako osjećate da Vam brak nije takav kakav je nedavno bio, i kao što bi trebao biti, odnos s partnerom se pogoršao, puno se svađate, onda pitajte za pomoć naše savjetnike! Savjetnice Regina, kod 418 i Karla, kod 997, su najbolje u savjetovanju kada Vam je brak u krizi.

Nazovite ih na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) ukazati će Vam na greške i pokazati pravi put!

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Tarot

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

  kod 432
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520