Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Kako postati bogat u roku od 21 dan?

Kako postati bogat u roku od 21 dan?

Kako postati bogat? Evo jedna novčana magija koja Vam pomaže prema Grabovoiovoj metodi, iskusiti materijalno obilje u roku od 21 dana. 21 dnevni program možete napraviti iz toplog doma. Bez da trebate negdje otputovati ili potrošiti puno novca.

Kako postati bogat prema Grabovoiovoj metodi?

Grigori Grabovoi je doktor matematike, fizike i primijenjene mehanike. Za njegovo ime se veže stvaranje takvih brojčanih nizova, koji sa instalacijom u individualnu svijest imaju čudesan efekat. Brojčani nizovi nude rješenje za mnoge probleme, bilo da je u pitanju zdravlje, partnerski odnos ili područje karijere. Možete zatražiti brojčani niz čak i za uspješno polaganje ispita, napredak poduzetništva, uspješnost jedne novčane magije, ali čak i za tretiranje grižnje savjesti. Da biste novac privlačili ka sebi i novčana magija bude efikasna, svatko mora razviti u sebi osjećaj i svijest bogatstva, što nije lak zadatak. Upravo zbog toga sada možete naučiti stvarati novac, privlačiti obilje u 21 dnevnom programu.

kako-postati-bogat

Brojčani niz bogatstva.

Zatražite od naših savjetnika jedan brojčani niz za ono područje Vašeg života u kojem ste se zaglavili! Koncentrirajte se na taj brojčani niz, zamislite to u srebrno-bijeloj svjetlosti, a ovaj brojčani niz u mislima projektirajte u unutrašnjosti Vašeg čela. Tako započinjete proces ugradnje u energetski sistem. Zamislite jednu zlatnu kuglu, nakon toga Vaš brojčani niz postavite u tu kuglu. Vaš brojčani niz u sebi ili pak naglas više puta možete ponoviti . Ovaj korak možete napraviti i s više brojčanih nizova kroz 21 dan, ako želite u više životnih područja postići poboljšanje. Za bilo koje područje će Vam naši savjetnici dati brojčane nizove!

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

kako-postati-bogat

Ako želite neku potvrdu, pošto Vam godišnji novčani horoskop ne obećava ništa dobro, onda to možete učiniti na slijedeći način. Napišite na jedan papir određeni brojčani niz i dnevno bar jednom, ali bilo bi bolje svakih sat vremena, barem 2-3 minute vizualizirate niz tih brojeva pridržavajući se svega u gore navedenim točkama. Zapalite jednu bijelu svijeću, tako ugradnja može biti još efikasnija.

Znate li da Vaši snovi mogu biti proricateljski? Posjetite našu stranicu - Sanjaricu! Saznajte što znači sanjati BUBAMARU.

Ukoliko želite izabrati najjednostavniji, ali u jednom i najefikasniji način za početak jedne novčane magije, zamolite našu savjetnicu Gordanu, kod 311, da Vam direktno ugradi u Vaš energetski sustav određeni brojčani niz! Želite napokon živjeti bezbrižan život, kada ne morate iz dana u dan misliti što će se s Vama dogoditi sutra?! Ako je to tako, onda zatražite magiju obilja i bogatstva od naših savjetnika na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

Bijela magija za priljev novca

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca!?

Kako steći bogatstvo!

Horoskop novca: Horoskopski znaci u stalnoj besparici!

facebook

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro