Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Prema kineskoj astrologiji, ovo će Božić učiniti posebnim!

Prema kineskoj astrologiji, ovo će Božić učiniti posebnim!

Prema kineskoj astrologiji godina Svinje uskoro se bliži kraju. Uskoro kreće 2020. godina, godina Štakora. Sada još uvijek obilje Svinje Vam je od pomoći, sada možete živjeti s energijama koje će biti nedostupne sljedeće godine. Svaki blagdan u godini Svinje je poseban, kada doživljavate neke posebne sretne trenutke. Iako kineski horoskop nije dio naše kulture, njegova će mudrost i dalje biti istinita. Istinsku sreću možete doživjeti na Badnjak. Neće biti bogatiji i radosniji Božić od ove godine. Sada ništa ne može poremetiti mir na Badnjak, jer Godina svinja još traje. Sada je sve spremno za sretne blagdane, jer je Svinja u kineskoj astrologiji simbol obilja i bogatstva. Prosinac je, s druge strane, mjesec Štakora, pa će oko Vas možda djelovati suprotstavljene snage.

25. prosinca

Dan kada se trebate opustiti, jer želite više vremena provoditi s obitelji. Odgodite posjetu rodbini i prijateljima za sljedeći dan, jer ćete tog dana biti malo antisocijalni. Energije obilja se sukobljavaju kada radite nešto što Vam se uopće ne sviđa. Možete biti jako razdražljivi. Volite svoje prijatelje, obitelj i rodbinu, ali nekako Vam je ova godina bila teška. Osjećate da Vam je potreban odmor. Umjesto toga, želite uživati u udobnosti svog doma i hrane, a da Vas ništa ne ometa, jedino ako Vi sebe ne sabotirate.

 

26. prosinca

Dan nakon Božića, kada je vrijeme da se malo maknete iz kuće. Priroda će Vam prenijeti puno energije u Vašem smjeru. Stoga ne biste trebali biti zatvoreni cijeli dan. Vrijeme je da se malo maknete, uživajte u šetnji ili trčanju. Uživajte u hladnom, ali toplom i stvarno intimnom Božiću iznutra. Godina Svinje Vam šalje puno energija obilja. One su dostupni ne samo u Vašem domu, već i na otvorenom. Ali budite oprezni da ne ostanete vani nakon mraka! U ovom se trenutku može osjetiti godina zloglasnog Štakora, budući da smo prema kineskoj astrologiji u mjesecu Štakora. Nakon mraka, trebali biste voziti samo do odredišta. Za ugodnu šetnju su tu dani prije Božića. Sada će se većina energije ljubavi i obilja nalaziti u Vašem domu. Ako budete spretni, možete sačuvati obilje Svinje! 

Obilje nikad nije bilo dio Vašeg života? Ili ga želite zadržati za sebe i svoju obitelj? Pozovite naše najbolje bijele magove i zatražite božićnu magiju obilja koja dokazano funkcionira! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Bijela Dama na kodu 795 i savjetnica Zija na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 ;

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro