Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Pročistite se povodom blagdana ljubavi - Božićni ritual čišćenja!

Pročistite se povodom blagdana ljubavi - Božićni ritual čišćenja!

Božićni ritual čišćenja

Moramo biti iskreni, Božić je ili vrlo lijep ili je potpuno uništen. Jednom ovako, drugi put onako. Užasno je to reći, ali na žalost, postoji bezbroj primjera kada je Božić bio najupečatljiviji dan u godini, ali nažalost u lošem smislu. U ovom slučaju se poveća broj umrlih, broj nesreća, samoubojstva i ubojstva su češća, kazne i požari također. To nije slučajno. Do kraja godine smo se svi već umorili, ali smo otvoreni i privlačniji, čekamo blagdane kada se na nas lakše mogu nalijepiti negativne energije, kletve, tamne sile. Negativne energije mogu biti i u kući, duhovi u prostorijama, a ovo razdoblje je pogodno za njihovo pojavljivanje.

Pročistite se povodom blagdana ljubavi - Božić ritual čišćenja!  

Pomoć?

Ako Vam ne uspiju Božićne pripreme kako ste planirali već mjesecima unaprijed, potrebno je zapitati se postoji li prokletstvo na Vama? Ako primijetite i jedan mali znak da stvari kreću po zlu, odmah trebate zatražiti za čišćenje. Ne samo sebe, nego i čitave obitelji. Savjetnik odmah može procijeniti prema Vašoj razini energije što Vam je potrebno, možda čišćenje prokletstva, uroka, čišćenje aure, čakre, imate duha i treba ga poslati u svjetlo.

Možete imati problema i ako Vam krevet stoji na krivome mjestu. Može biti da Vam je sreća svega 50cm dalje! Ne dopustite da Vam 50 cm ili jedan duh unište Božić i cijelu slijedeću godinu. Potražite savjet profesionalca. Ako primijetite slijedeće znakove, ne oklijevajte!

Posljednja dva tjedna u godini su najpogodnja za izvedbu rituala pročišćenja. Nemojte započeti Novu godinu s lijevom nogom. Ognjena, kod 411 na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), će Vam pomoći pročistiti svo zlo kako biste Novu Godinu započeli čisti.

Pročitajte još:

Kako iscijeliti čakre! 

Koji su to savjeti za podizanje energetske razine!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro