Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Pročistite se povodom blagdana ljubavi – Božićni ritual čišćenja!

Moramo biti iskreni, Božić je ili vrlo lijep ili je potpuno uništen. Jednom ovako, drugi put onako.

Užasno je to reći, ali na žalost, postoji bezbroj primjera kada je Božić bio najupečatljiviji dan u godini, ali nažalost u lošem smislu.

U ovom slučaju se poveća broj umrlih, broj nesreća, samoubojstva i ubojstva su češća, kazne i požari također. To nije slučajno.

Do kraja godine smo se svi već umorili, ali smo otvoreni i privlačniji, čekamo blagdane kada se na nas lakše mogu nalijepiti negativne energije, kletve, tamne sile.

Negativne energije mogu biti i u kući, duhovi u prostorijama, a ovo razdoblje je pogodno za njihovo pojavljivanje.

Saznajte OVDJE koji su to savjeti za podizanje energetske razine!

Zorica , dgovori, pitanja, besplatno. pitanje, astro, astro centar, Zapisano u zvjezdama

 

Ako Vam ne uspiju Božićne pripreme kako ste planirali već mjesecima unaprijed, potrebno je zapitati se postoji li prokletstvo na Vama?

Ako primijetite i jedan mali znak da stvari kreću po zlu, odmah trebate zatražiti za čišćenje. Ne samo sebe, nego i čitave obitelji.

Savjetnik odmah može procijeniti prema Vašoj razini energije što Vam je potrebno, možda čišćenje prokletstva, uroka, čišćenje aure, čakre, imate duha i treba ga poslati u svjetlo.

OVDJE možete saznati kako iscijeliti čakre!

Možete imati problema i ako Vam krevet stoji na krivome mjestu. Može biti da Vam je sreća svega 50cm dalje! Ne dopustite da Vam 50 cm ili jedan duh unište Božić i cijelu slijedeću godinu. Potražite savjet profesionalca.

Ako primijetite slijedeće znakove, ne oklijevajte!

Posljednja dva tjedna u godini su najpogodnja za izvedbu rituala pročišćenja. Nemojte započeti Novu godinu s lijevom nogom. Ava, kod 447 i Ognjena, kod 411 na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), će Vam pomoći pročistiti svo zlo kako biste Novu Godinu započeli čisti.

 

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Posao

    kod 311