Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Pun Mjesec kolovoza ispunjava jednu Vašu želju!

Pun Mjesec kolovoza ispunjava jednu Vašu želju!

Pun Mjesec

Pun Mjesec posjeduje posebne energije, a ezoterijski stručnjaci znaju kako koristiti to razdoblje, kako bi u Vaš život privukli ono što Vam nedostaje.

Magija punog Mjeseca ili bilo koja druga magija, nije samo magija. Istina je da se putem rituala okrećemo prema nebesima. Tražimo od njih pomoć na odgovarajući način. Tu se ne radi o nama, koristimo ovaj poseban odnos s nebom kako bismo pomogli drugima. Isto trebate i Vi željeti! 

Nije istina da je dovoljno za vrijeme punog Mjeseca izaći van, okrenuti se prema njegovoj svjetlosti, tiho ili glasno izreći želju i da će se ona do sutra ostvariti. Nije tako jednostavno, jer da je tako, svatko bi do sada imao što je poželio. Uz snagu punog Mjeseca, Vaš anđeo će Vam sada pomoći da Vašu budućnost učinite ljepšom. Anđeo se nije sada odlučio pomoći Vam, on je uvijek uz Vas, samo niste razumjeli ili čuli što Vam želi reći.

horoskop  

Za vrijeme punog Mjeseca, Vašeg anđela možemo pozvati uz pomoć Vaše želje. On će Vam poslati poruku. Reći će Vam da li je Vaša želja zapisana u Vašoj sudbini. U slučaju da nije, šapnut će Vam što može biti Vaše, samo trebate odabrati! 

Najbolji mediji, stručnjaci koji komuniciraju s anđelima očekuju Vaš poziv, kako bi Vam uz pomoć anđela stvorili ljepšu budućnost! S povjerenjem nazovite savjetnicu Veru na kodu 419 i savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će stupiti u kontakt s njima! Nemojte dugo razmišljati i oklijevati, nemate previše vremena!

Pročitajte još: 

Uzroci psihičkih poremećaja: Alzheimer!

Kako poze u kojima spavate utječu na Vaše zdravlje?

Doznati što uzrokuje povratne zdravstvene probleme! 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

 

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

 

facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro