Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Što možemo učiniti protiv novčanog prokletstva?

Što možemo učiniti protiv novčanog prokletstva?

Novčano prokletstvo

Novčano prokletstvo se kroz 6 godina redovno se vraćalo u Antonijin život, više nije znala što bi mogla napraviti protiv prokletstva i kao zadnji pokušaj potražila je mene. Obećala je samoj sebi da će još jednom pokušati nešto protiv prokletstva i ako ne uspije. Onda nema što više drugo činiti nego odustati. Rekla mi je da je bila ubijeđena da je rođeni gubitnik, jedan takav gubitnik koji, ako i dobije! Nakon toga duplo više izgubi. Već se bojala dobitka i novca, dobrih vijesti koje su bile povezane s novcem.

Za šest godina bilo koji financijski uspjeh da je imala, nakon 6 dana se dogodila neka nesreća kojoj je oduzela najmanje duplo više nego što je prije toga uspjela postići. Potpuno je osiromašena i više nije ni htjela dotaknuti novac. Zatražila je od mene odstranjivanje i zaštitu prokletstva.

Što možemo učiniti protiv novčano prokletstvo?

Pogledala sam situaciju sa ciganicama, da vidim točno s čime se suočavamo. Na žalost, moja slutnja se obistinila, stavili su na nju novčano prokletstvo! I to drevno romsko novčano prokletstvo. Antonijina sreća je bila što je moja prabaka bila romskog porijekla i znala sam joj pomoći jer su je prokleli takvim drevnim prokletstvom! Čak su platili stručnjaka za to, što je izuzetno rijetko što to prokletstvo isključivo može razbiti i uništiti netko tko je romskog porijekla! Makar i minimalno, ali je to od velikog značaja.

Ako Vam ne uspijeva ništa što god započnete, onda vjerojatno imate ozbiljan problem oko sebe! Jeste li već razmišljali o tome da ste prokleti? Ako još ne, onda je krajnje vreme da pitate nekog stručnjaka! Savjetnici na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) će Vam napraviti jednu specijalnu zaštitu od prokletstva ili uroka!

Pomoć?

Zatražila sam dan strpljenja od Antonije, morala sam nabaviti jedan tajni drevni alat i slijedećeg dana, točnije uvečer! Počeli smo odstranjivati prokletstvo. Na žalost, kada sam završila odstranjivanje i zaštitu, postalo mi je jasno zašto do tad niti jedan način, niti stručnjak nisu bili uspješni kod Antonije. Prokletstvo je moralo biti preokrenuto i tek nakon toga jednu dodatnu zaštitu staviti na Antoniju.

Što možemo učiniti protiv novčano prokletstvo?

Malo ljudi zna da ako uz pomoć nekog stručnjaka stave prokletsvo na jednog čoveka, onda se to obavezno treba preokrenuti i da se vrati nazad. To ne znači da ćemo mi ikoga prokleti, nego da s jednim načinom koji je poznat stručnjaku, ovako možemo sebe zaštititi od udara novčanog prokletstva u buduće. Toplo preporučujem svim mojim čitateljima, koji već više od 6 mjeseci osjećaju neke uspone i padove u svojoj financijskoj situaciji, da zatraže specijalnu pomoć naših stručnjaka!  

Pročitajte još: 

Koji rituali donose novac

Ako želite saznati što Vam stoji na putu dobitka

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro