Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Što možemo učiniti protiv novčanog prokletstva?

Kroz 6 godina redovno se vraćalo novčano prokletstvo u Antonijin život, više nije znala što bi mogla napraviti protiv prokletstva i kao zadnji pokušaj potražila je mene. Obećala je samoj sebi da će još jednom pokušati nešto protiv prokletstva i ako ne uspije, onda nema što više drugo činiti nego odustati.

Rekla mi je da je bila ubijeđena da je rođeni gubitnik, jedan takav gubitnik koji, ako i dobije, nakon toga duplo više izgubi. Već se bojala dobitka i novca, dobrih vijesti koje su bile povezane s novcem.

Ako želite saznati što Vam stoji na putu dobitka, kliknite OVDJE!

Za šest godina bilo koji financijski uspjeh da je imala, nakon 6 dana se dogodila neka nesreća kojoj je oduzela najmanje duplo više nego što je prije toga uspjela postići. Potpuno je osiromašena i više nije ni htjela dotaknuti novac.

Zatražila je od mene odstranjivanje i zaštitu prokletstva.

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Pogledala sam situaciju sa ciganicama, da vidim točno s čime se suočavamo. Na žalost, moja slutnja se obistinila, stavili su na nju novčano prokletstvo i to drevno romsko novčano prokletstvo. Antonijina sreća je bila što je moja prabaka bila romskog porijekla i znala sam joj pomoći jer su je prokleli takvim drevnim prokletstvom, čak su platili stručnjaka za to, što je izuzetno rijetko što to prokletstvo isključivo može razbiti i uništiti netko tko je romskog porijekla, makar i minimalno, ali je to od velikog značaja.

Ako Vam ne uspijeva ništa što god započnete, onda vjerojatno imate ozbiljan problem oko sebe! Jeste li već razmišljali o tome da ste prokleti? Ako još ne, onda je krajnje vreme da pitate nekog stručnjaka! Savjetnici na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) će Vam napraviti jednu specijalnu zaštitu od prokletstva ili uroka!

Zatražila sam dan strpljenja od Antonije, morala sam nabaviti jedan tajni drevni alat i slijedećeg dana, točnije uvečer, počeli smo odstranjivati prokletstvo. Na žalost, kada sam završila odstranjivanje i zaštitu, postalo mi je jasno zašto do tad niti jedan način, niti stručnjak nisu bili uspješni kod Antonije. Prokletstvo je moralo biti preokrenuto i tek nakon toga jednu dodatnu zaštitu staviti na Antoniju.

nazovite

Koji rituali donose novac, saznajte OVDJE!

Malo ljudi zna da ako uz pomoć nekog stručnjaka stave prokletsvo na jednog čoveka, onda se to obavezno treba preokrenuti i da se vrati nazad. To ne znači da ćemo mi ikoga prokleti, nego da s jednim načinom koji je poznat stručnjaku, ovako možemo sebe zaštititi od udara novčanog prokletstva u buduće.

Toplo preporučujem svim mojim čitateljima, koji već više od 6 mjeseci osjećaju neke uspone i padove u svojoj financijskoj situaciji, da zatraže specijalnu pomoć OVDJE!

 

Više o svemu na našoj facebook stranici!

 

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520