Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Što pokazuju tarot karte za mjesec kolovoz?

Što pokazuju tarot karte za mjesec kolovoz?

Naši stručnjaci mogu odraditi općenito tarot predviđanje za mjesec kolovoz, jer osobno predviđanje zahtijeva Vašu osobnu uključenost i točne podatke o rođenju.

Prije nego vidimo što predviđaju tarot karte za kolovoz, napomenula bih Vam, da ako želite razgovarati s najiskusnijim savjetnicima i pronaći rješenje za Vaše probleme, saznati smjernice za ljepši život, možete ih nazvati u bilo koje doba dana ili noći, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

Anđeoska poruka Vašeg anđela zaštitnika: Sada budite vrlo oprezni! Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Zdravlje:

Prema predviđanju tarota, sada je najvažnije da ne započinjete dijetu, mršavljenje ili uzimanje lijekova bez stručne pomoći. Samo ono što Vam liječnik prepiše. Za manje probleme, sve možete pronaći u kuhinji, što može biti od pomoći. Naši preci nisu uzaludno koristili ljekovito bilje. I bili su mnogo zdraviji. Ako želite, savjetnica Nives na kodu 226, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), će Vam otkriti najbolje savjeti za zdravlje ili prirodne terapije!

Jeste li znali da sudbinski partneri doista postoje? Brzo kliknite OVDJE za sve detalje! 

sudbina , ruke, djeluje, nazvite, astro, astro centar, savjetnici, 24astro.tv , Zapisano u zvjezdama  

Novac, karijera:

Mjesec će biti pun mogućnosti. Putem posla možete računati na dodatni novac, ako ste poduzetnik i ne bojite se raditi malo više. Mnogi ljudi pronalaze nova radna mjesta, što će pozitivno utjecati na financije i emocije.

Tarot predviđanje za sredinu mjeseca predviđa veću količinu novca ili dobitak gotovo za svaku osobu koja u svom datumu rođenja ima broj 8! Još je bolje ako ih imate više. 8. kolovoza,  na dan dvostruke osmice – daje snagu i priliku tim osobama, da riješe svoju financijsku situaciju. Želite znati Vaše tajne dobitne brojeve? Nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam napraviti izračun istih!

Slikar, čije SLIKE zasigurno liječe! 

Ljubav:

Prema predviđanju za mjesec kolovoz bit će najvažnije, da ne želite, ne tražite ljubav silom, jer na taj način blokirate Vaš emocionalni život! Samo se usredotočite na to da budete veseli svaki dan. Činite stvari koje Vas usrećuju. I u neočekivanom trenutku, i Vi ćete biti nagrađeni za strpljenje, pravom ljubavi. U trenutku kad treba doći.

U postojećem odnosu morate obratiti pozornost na to da ostavite dovoljno slobodnog prostora partneru. Pustite ga da čini stvari koje želi. Imat će dovoljno vremena i za Vas!

Ako želite osobno tarot predviđanje, obratite se našim tarot stručnjacima! Odgovore čujete samo Vi. Na taj način možete saznati kada možete imati više novca, bolji posao ili partnera koji će Vas usrećiti. Ne oklijevajte! Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997 i savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam rado pomoći!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima: Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja! Facebook  
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro