Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec kolovoz!

Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec kolovoz!

  1. kolovoza

Prvi dobitni dan je odmah na početku mjeseca. Prema proročanstvu, ovaj dan donosi sreću onima kojima je prošli mjesec bio vrlo težak. Ovo je prvi dan, kada planet Merkur više nema utjecaja.

Magija novca od arkanđela Ariela, za sve detalje kliknite OVDJE

  1. kolovoza

Dobitni dan, vrlo snažan dobitni dan, budući da je broj 7 ionako sretan broj. Arkanđeo Gabrijel nije anđeo novca, ali možda za Vas je, ako poslušate njegovu poruku koja glasi: „ Još prije nego što dođe ovaj dan, trebate nešto učiniti za sreću drugoga, kako biste i Vi imali sreće!“ Mislim da je poruka vrlo jasna!

Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite magiju obilja, ako smatrate da ste dovoljno učinili za druge!

  1. kolovoza

Prema anđeoskoj poruci, taj dan može donijeti sreću usamljenima. Međutim, ne zna se, da li će Vas posjetiti anđeo novca ili ljubavi, ukoliko ste usamljeni!

Magiju sv. Juraja za ljepotu i zdravlje možete preuzeti klikom OVDJE

  1. kolovoza

Ovaj dobitni dan donosi sreću osobama koje su već imali sreće tijekom života. Važno je da znate, sreća ne dolazi samo putem financija!

  1. kolovoza

Onima koji su rođeni na neparni dan, ovaj datum će biti poseban. Možete imate ozbiljne dobitke ako iskusite Vašu sreću tog dana! Jeste li i Vi odabrana osoba?

Tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku? Brzo kliknite OVDJE za sve detalje! 

  1. kolovoza

Najsnažniji dan u mjesecu, ali možda i u godini! Pravi dobitni dan, koji nekome može donijeti veliku sreću. Zato nas nazovite, kako biste saznali da li je tajna anđeoska namijenjena upravo Vama! Obratite se savjetnici Veri na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i saznajte, da li je o Vama pričao arkanđeo Gabrijel! 

Facebook
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro