Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Što pokazuju tarot karte za mjesec prosinac?

Što pokazuju tarot karte za mjesec prosinac?

Tarot karte nude odgovore!

Karta Snage je karta prosinca. Nazivaju je ženskom kartom, iako Snaga pripada svima. Lav, divlji i krvožedni ženski lik koji nadvlada pobjedonosno gladno biće. Susret dobra i zla, kontrola našeg žara. Ovo je snaga, posebna fuzija moći i budnosti koja je unutar Vas. Stoga Vam prosinac može donijeti napredak u bilo kojem području života.

Mantra pomoću koje možete pobijediti depresiju, brzo kliknite OVDJE

Karta Snage je s Vama tijekom Vaših uspjeha. Suzdržavajte se u poslu, ne preuzimajte previše obaveza. Želite dokazati da ste sposobni, ali prepustite sudbini da sada odabere svoje životne borbe. Prosinac je težak, užurban mjesec s puno blagdana, tako da bi sve trebalo biti učinjeno u kraćem vremenskom periodu. Posebno je teško onima koji već pred blagdane iskoriste preostale slobodne dane godišnjeg. Nemojte se sada željeti dokazati, sada je dovoljno ako ste u pravu, samo radite ono što trebate učiniti.

 

Privlačenje novca uz pomoć kovanica, brzo kliknite OVDJE za sve upute naših najboljih stručnjaka! 

Ne poduđujte novac ovaj mjesec!

Tarot karte - Karta Snage utječe i na Vaše financije! Iako je ovaj mjesec možda malo bolji u financijama, nikome ne posuđujte novac. Dobro pazite na svoj novac i ne razgovarajte o svojim financijama s drugima. Nagradite se, usredotočite se na uživanje u plodovima svog rada! Postoje i neke prepreke koje ovog mjeseca možete uspješno prevladati, čak i ako je riječ o otplati dugogodišnjeg kredita.

Jeste li znali da Vaše ime određuje cijeli Vaš život? Klikom OVDJE doznajte sve detalje!

Sreća može biti s Vama u znaku Snage. Opet, pazite da ne pretjerate. Gdje god pretjerate, to može negativno utjecati na Vašu sreću. Jačina može djelovati u Vama ako imate sposobnost i budete umjereni. Stoga možete usmjeriti energije u sebi u pravom smjeru. Odnos sreće i Snage je stanje trenutne ravnoteže, dobit ćete odlične prilike. Doista možete učiniti puno slučajnih stvari. Riješite se navika, neka Vam šansa pokaže pravi put!

Dobro je biti spreman za sreću i prepreke u 2020. godini. Zatražite personalizirano godišnje predviđanje tarota, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997 i savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), tako će 2020. godina biti Vaša godina uspjeha!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro