Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Uzroci psihičkih poremećaja – Alzheimer

Kao kod svih ostalih bolesti i za Alzheimera trebamo pronaći psihičke uzroke bolesti jer tako možemo ubrzati proces iscjeljenja. Ako ste bolesni koristite lijekovito kamenje za izlječenje.

Pogledajte i povezane bolesti OVDJE!

 

Nažalost, postoje bolesti od kojih je vrlo teško izliječiti se ili je nemoguće oporaviti se, ali se simptomi ipak mogu kontrolirati. Baš takva bolest je Alzheimer koji je većinom genetski, a razlozi za razvoj bolesti su multifaktorski uzročnici među kojima je i psihička pozadina.

Alzheimer je u biti bijeg od stvarnosti. Kada duša bježi od tijela, bježi iz sadašnjosti jer se ne osjeća dobro u situaciji u kojoj se nalazi.

Jedan od poznatih znakova Alzheimera je da se osoba sjeća svih davnih događaja, ali se ne sjeća događanja koja su bila nedavno.

Ako se nalazite u situaciji za koju znate da nije dobra za Vas, to na duge staze može dovesti do depresije. Najbolje bi bilo da odmah sada izađete iz ove životne situacije jer ako ne učinite nešto da spriječite depresiju, može se razviti puno ozbiljnija bolest, a to je Alzheimer.

Imate i drugih zdravstvenih problema? Pročitajte više o njihovim psihičkim uzrocima OVDJE!

 

Chat, savjet, pitajte, astro, nasjbolji savjetnici u regiji, astro centar

 

 

Ne dopustite sebi da živite život koji Vam nije simpatičan ili da živite na mjestu gdje Vam se ne sviđa ili Vas okružuju osobe koje Vi ne volite. Okružite se ljudima i predmetima koje volite i u kojima uživate. Ukrasite Vaš dom slikama koje liječe.

Isto tako pogledajte i koji su psihički uzroci i drugih bolesti. Kliknite OVDJE!

 

Ako želite spriječiti razvijanje Alzheimera, vježbajte redovno i izaberite sport koji ćete raditi ne samo zato što morate, već zato što Vam godi.

Isprobajte više stvari sve dok ne pronađete onu koja Vam najviše odgovara i koja Vam donosi radost.

Prema sadašnjem stavu znanosti, Alzheimer je neizlječiv, ali uz puno kretanja i zdravog načina života se može ublažiti i usporiti razvijanje bolesti.

Ako poznajete osobu koja pati od Alzheimera, ali je još u fazi razvoja, onda joj obavezno skrenite pažnju da mora promijeniti: mjesto stanovanja, prijatelje, sve ono što mu smeta i opterećuje i tako još ima mogućnosti preokrenuti rani stadij bolesti i krenuti odmah ka izlječenju.

 

Imate sve više zdravstvenih problema? Shvaćate da ovako više ne može dalje? Nazovite savjetnice Tonku, kod 126 i Dadu, kod 432 na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) koje će Vam pomoći da sredite Vaše zdravlje. Ali morate znati: prvi korak morate Vi učiniti!

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKAJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!