Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Želite li postati bogati u roku od 21 dana?

Evo jedna novčana magija koja Vam pomaže prema Grabovoiovoj metodi, iskusiti materijalno obilje u roku od 21 dana.
21 dnevni program možete napraviti iz toplog doma, bez da trebate negdje otputovati ili potrošiti puno novca.
Grigori Grabovoi je doktor matematike, fizike i primijenjene mehanike. Za njegovo ime se veže stvaranje takvih brojčanih nizova, koji sa instalacijom u individualnu svijest imaju čudesan efekat.

Želite imati kontrolu u Vašoj ruci? Saznajte OVDJE što trebate imate u novčaniku kako biste uvijek imali novca!

Brojčani nizovi nude rješenje za mnoge probleme, bilo da je u pitanju zdravlje, partnerski odnos ili područje karijere. Možete zatražiti brojčani niz čak i za uspješno polaganje ispita, napredak poduzetništva, uspješnost jedne novčane magije, ali čak i za tretiranje grižnje savjesti.
Da biste novac privlačili ka sebi i novčana magija bude efikasna, svatko mora razviti u sebi osjećaj i svijest bogatstva, što nije lak zadatak. Upravo zbog toga sada možete naučiti stvarati novac, privlačiti obilje u 21 dnevnom programu.

Ako ste pristalica drevnih učenja, evo Vam tri drevne pokladne navike koje donose novac u Vaš život! Pročitajte ih OVDJE!

Gordana, Gordana311 , kod,savjet, astro centar, astro, zapisano u zvjezdama

Zatražite od naših savjetnika jedan brojčani niz za ono područje Vašeg života u kojem ste se zaglavili! Koncentrirajte se na taj brojčani niz, zamislite to u srebrno-bijeloj svjetlosti, a ovaj brojčani niz u mislima projektirajte u unutrašnjosti Vašeg čela, tako započinjete proces ugradnje u energetski sistem.
Zamislite jednu zlatnu kuglu, nakon toga Vaš brojčani niz postavite u tu kuglu.
Vaš brojčani niz u sebi ili pak naglas više puta možete ponoviti .
Ovaj korak možete napraviti i s više brojčanih nizova kroz 21 dan, ako želite u više životnih područja postići poboljšanje, za bilo koje područje će Vam naši savjetnici dati brojčane nizove!

Više vjerujete u moć duhovnih pomagača? Zatražite od Vašeg anđela OVDJE da Vam pomogne u stvaranju novca!

Ako želite neku potvrdu, pošto Vam godišnji novčani horoskop za 2016 godinu ne obećava ništa dobro, onda to možete učiniti na slijedeći način:
Napišite na jedan papir određeni brojčani niz i dnevno bar jednom, ali bilo bi bolje svakih sat vremena, barem 2-3 minute vizualizirate niz tih brojeva pridržavajući se svega u gore navedenim točkama. Zapalite jednu bijelu svijeću, tako ugradnja može biti još efikasnija.

Ukoliko želite izabrati najjednostavniji, ali ujednom i najefikasniji način za početak jedne novčane magije, zamolite našu savjetnicu Gordanu, kod 311, da Vam direktno ugradi u Vaš energetski sustav određeni brojčani niz!
Želite napokon živjeti bezbrižan život, kada ne morate iz dana u dan misliti što će se s Vama dogoditi sutra?! Ako je to tako, onda zatražite magiju obilja i bogatstva od naših savjetnika na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

Više o svemu na našoj facebook stranici!

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

    kod 523