Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Žena Blizanac - Nova prozračna priča

Žena Blizanac - Nova prozračna priča

Žena Blizanac. Blizancima vlada planet Merkur, vladar komunikacije. Također ih simboliziraju dva stupa, koji predstavljaju grčke mitološke blizance Kastora i Poluksa. Ovaj horoskopski znak često se identificira kao "blizanci".

Žena Blizanac

Uz ovaj se znak možda veže najviše stereotipa, a najčešći je da su dvolični, no zaslužuju li da ih se tako tretira? Kao zračni znak, Blizanci su intelektualci, znatiželjni i kooperativni...


Naučimo više o osobinama osobnosti žene Blizanaca, o tome što voli/ne voli i kako se ovaj znak ponaša u ljubavi.

 


Žena Blizanac – Opće karakteristike

 

Žena Blizanac je dinamična. Zna biti prilično nestalna i imati nedosljednu osobnost. U jednom trenutku je distancirana i ćudljiva, a u sljedećem nježna i brižna. Žene Blizanci su vrlo otvorene za nova iskustva, putovanja na nova mjesta i upoznavanje novih ljudi. Ona može biti prilično nepredvidljiva i nedosljedna i to će je učiniti nepouzdanom.

Žena Blizanac

 

sudbina

 


Ženom Blizanca vlada Merkur, planet komunikacije. Blizanci su pametni i prilično dobri u razgovoru i praćenju razgovora. Voli ogovaranje, davanje savjeta i ideja, duboke razgovore kasno navečer. Međutim, ovo nije uvijek dobra stvar.

Žena Blizanac

Budući da su žene Blizanci dobre u komunikaciji, znaju biti prilično uvjerljive i vješte u laganju. Također, grozne su kad trebaju govoriti o svojim osjećajima. One će to izbjeći pod svaku cijenu.

 


Sex&veze

 

Zaljubljena žena Blizanac prilično je koketna. Ona voli slatkorječivost! Uživa u intelektualnim razgovorima s nekim, pogotovo ako je to partner. Ako postavljate puno osobnih pitanja ili je pritiskate da se obaveže, ona će otići. Ne želi se osjećati kao da je u nečijem vlasništvu. Ako želite da ljubav bude na kartama za vas dvoje, vjerujte joj.

Žena Blizanac

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160

Pošalji

 

Ipak, teško je reći koliko će ona biti odana. Ženama Blizancima obično lako dosadi u vezi. Ona će najvjerojatnije biti tip koji će imati samo povremene veze, ali ako je u vezi s Vama, željet će da budete psihički i fizički stimulativni. Želi biti uzbuđena zbog veze u kojoj je. Ako ne osjeća entuzijazam za svog partnera, seksualni život i stvari koje rade zajedno, vjerojatno će izaći i potražiti nekoga ili nešto drugo – bez upozorenja partner također.

Žena Blizanac

U seksu će ona biti tip koji će napraviti prvi korak. Voljet će seks i raditi uzbudljive stvari u spavaćoj sobi. Budući da želi da joj veze budu poticajne, htjet će eksperimentirati i u spavaćoj sobi. Isprobavanje novih položaja ili igračaka oduševit će je. Iskušat će sve pod suncem što će začiniti njezin seksualni život.

Žena Blizanac

Žena Blizanac je više tip koji se upušta u neobavezne veze ili veze, a ne u dugotrajne veze. To je samo njezina osobnost. Ona zna što traži u ljubavi, a ako je njezin trenutni partner ne zadovoljava ili nije na istoj strani s onim što želi, spakirat će svoje stvari i krenuti dalje.

Žena Blizanac

Izlazak sa ženom Blizancem bit će lak i uzbudljiv. Zapravo, s njom Vam nikada neće biti dosadno. Sve dok je njezin spoj vodi na uzbudljiva mjesta ili radi nešto što nikada prije nije radila, bit će sretna. Samo joj treba netko tko može odgovarati njezinim interesima u životu i koji će biti spreman raditi nove stvari s njom. U spavaćoj sobi će biti više nego voljna isprobati nove i različite položaje, ali možda neće biti tip za maženje nakon toga.

Žena Blizanac

vezivanje-partnera

 


Ako pokušavate izlaziti sa ženom Blizancem, budite strpljivi s njenom nedosljednom osobnošću. Odlučite se da često komunicirate s njom kako biste razvili povjerenje. Ipak, nemojte je pokušavati stjerati u kut postavljajući pitanja. Ona će odmah vidjeti što radite i neće htjeti biti vezana ili kontrolirana te će otići.

 


Žena Blizanac kao prijateljica

 

Žena Blizanac je izvrstan prijatelj i voli provoditi vrijeme sa svojim najbližim prijateljima. Ona istinski cijeni ljude koje ima u svom životu i možete provesti zajedničko vrijeme zabavnim i zanimljivim.

Žena Blizanac

Nevjerojatno je simpatična, zbog čega vjerojatno ima veliki broj prijatelja, kako u svom užem krugu, tako i izvan njega. Njezini dobri prijatelji već su dobro svjesni koliko je društvena i ako je uistinu razumiju, nemaju problema s tim da planira s drugima.


Kada se žena Blizanac želi zabaviti, u njenom društvu osjećat će se uzbuđeno i mlado.

Žena Blizanac

Generalno, Blizanci su poznavatelji kulture. Oni uvijek znaju najbolju knjigu za čitanje, film za gledanje i muzejske izložbe za istraživanje. Također vole dijeliti svoja otkrića s prijateljima i zapravo mogu objasniti zašto je umjetničko djelo jedinstveno ili remek-djelo, a da se ne osjećate glupo ili neobrazovano.


Blizanci sve primjećuju. Ovaj znak voli učiniti da se drugi ljudi osjećaju cijenjenima. Kad Vam daju komplimente, znate da je to zakonito — i čini da se osjećate sjajno.

Žena Blizanac

Zabavna i neustrašiva, žena Blizanac će Vas potaknuti da ostvarite svoje snove i želje. Ako želite da se nešto učini, spomenite to Blizancima.

 

Stil žene Blizanca

 

Radoznali um i šarm žene Blizanca održavaju je mladolikom, a to bi se trebalo odraziti na način na koji se odijeva. Žene Blizanci prihvaćaju mladenačke, eklektične i funky stilove.

Kao što njihov simbol sugerira, Blizanci imaju dvojaku osobnost kada je u pitanju odjeća. Uz njih ide sve, ali posebno vole miješati ležerne osnove sa odvažnim i jedinstvenim komadima.

Žena Blizanac

Djevojke pod ovim znakom vole odjeću koja je zaigrana i koketna, a ipak izgleda posloženo.

 

natalna-karta

 

Žene u ovom znaku vole pronaći ravnotežu između ležernog i razigranog, a njihova odjeća čini upravo to - podižući osnovne elemente garderobe na potpuno novu razinu. Haljine s košuljama su sve samo ne dosadne u podebljanim, svijetlim bojama.

Žena Blizanac

Jarko ružičaste ravnice imaju koketan i mladenački izgled koji žene Blizanci vole, a istovremeno zadržavaju jednostavan oblik.


Žuta boja također se može pronaći u ormaru žene Blizanca, jer tada pršti energijom koja asocira na veselje, sreću, optimizam i društvenost. Žena Blizanac prati trendove, ima otkačen modni stil, stoga će svaki komad odjeće i modnih dodataka prilagoditi sebi i učiniti jedinstvenim.

Žena Blizanac

Poznate dame rođene u ovom zvjezdanom znaku: Angelina Jolie, Natalie Portman, tenisačica Ana Kurnjikova, Heidi Klum i pjevačica Kylie Minogue.


Više o horoskopskom znaku Blizanac doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

3 Riječi koje govore mnogo o vama!

 

Ljubavni sat - Satnica - Magija Ljubavnog sata

 

Vaša najseksipilnija osobina prema horoskopskom znaku!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro