Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak

Ovo su najjači parovi zodijaka! Ovo su horoskopski parovi koji su stvoreni da budu u braku! Ovo su horoskopski parovi kojima je samo nebo granica!

 

horoskopski parovi

 

Strijelac i Ovan

Kad su ova dva horoskopska znaka zajedno, bijeg od stvarnosti je neizbježan. Razmišljaju jedno o drugome, organiziraju putovanja, diskutiraju o svim čudima svemira... Ovo dvoje su intelektualne srodne duše.

Dive se kvalitetama onog drugog i tako stvaraju nevjerojatan sklad. Prije nego započnu svoju ljubavnu romansu, vjerojatno će prvo biti prijatelji. Energija, optimizam i entuzijazam su zajedničke osobine Ovna i Strijelca koje svakodnevno hrane njihov odnos.

Oni svoju duhovnu snagu crpe iz međusobne potpore. Sigurni su da u njihovoj blizini postoji pouzdana podrška u obliku druge polovice koja ih ni pod kojim uvjetima neće iznevjeriti i ostaviti ih same s poteškoćama.

 

vaga i blizanci

 

Blizanci i Vaga

Odnos Blizanaca i Vage izgrađen je na snažnoj intelektualnoj povezanosti. Ova dva zračna zraka poznaju jedno drugo na način na koji ih nitko drugi ne zna. Kada se jednom zaljube, to traje vječno. Ono što ih povezuje je intelekt, neovisnost, šarmantnost te želja za vezom, ali i strah od vezanja. Baš zbog toga, ova dva znaka jedno će drugome davati potrebnu slobodu bez stvaranja sumnje i ljubomore.

Veza između Blizanaca i Vaga prepuna je novih ideja, humora i dubokoumnih razgovora. Oba su zračni znakovi i potrebna im je visoka razina mentalne stimulacije. Pokazuju visoku razinu razumijevanja i uvažavanja jedan drugome, što ih čini izvrsnim spojem.

Seksualni život ovog para puno je viši od uobičajene tjelesne razine. Njihovo mentalno jedinstvo temelji se na potpunom povjerenju. Ovo je uvijek skladan par koji održava harmoniju svoje veze nudeći jedno drugome prijateljstvo, obrazovanje i razumijevanje.

Na lakoći odnosa između ova dva znaka može se samo zavidjeti jer samo oni mogu stvoriti savršen balans koji i sami cijene više od ičega.

 

parovi

 

Djevica i Bik

Kad se kaže "rođeni jedno za drugo", vjerojatno se misli na Djevicu i Bika. Oboje imaju sposobnost da izbalansiraju snove onog drugog. Oni mogu biti i sjajni poslovni partneri i najbolji prijatelji. No ipak, kad su u vezi, Djevica i Bik su jedan od najjačih parova i razumiju se na nivou koji nikada ne bi dostigli sa nekim drugim znakom.

Jednostavne želje svjetovnih znakova lako je zadovoljiti. Oni dobro razumiju raspoloženje partnera i jako dobro znaju sve njegove ranjivosti. Bik je samouvjeren i ima odličan ukus, što privlači Djevicu. Djevica, s druge strane, zna kako prizemljiti Bika.

 Budući da je iskrena ljubav Bika prema luksuzu pojačana talentom Djevice da zaradi novac, može se činiti čak i kao da se ova zajednica temelji na proračunu. Ali, kad su zajedno, oni razumiju što je važno u životu i znaju kako da njihov zajednički život bude ispunjen i sretan.

Oni se privlače i uživaju u međusobnom društvu. Ne trebaju se oko nečega niti svađati, jer su sve uloge odmah raspoređene. Nitko nikoga ne pritišće, sve je dogovoreno od samog početka.

 

Djevica i Bik

 

 

Otkrivamo najpopularnije s web stranice:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro