Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Beba

Sanjati bebu - Snovi o bebama ovise o načinu na koji sanjate bebu, ali i o ostalim detaljima u snu. Zato se pokušajte prisjetiti na koji način ste sanjali bebu, je li plakala ili ne i još nekih detalja. Snovi o bebama mogu imati različita značenja, ali uglavnom imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na nešto lijepo što ćete doživjeti u narednom periodu.

Beba koja se smije ili je razdragana - Ako ste sanjali bebu koja se smije ili je razdragana, znači da vam na javi predstoji veliko veselje ili period ispunjen uspjesima I događajima zbog kojih ćete biti sretni.

Beba koja plaće - Ako ste sanjali bebu koja plaće, ne brinite, ovaj san kao i san o bebi koja se smije, također ima pozitivnu simboliku. Konkretno, san o bebi koja plaće, predviđa uspjeh koji ćete ostvariti na nekom životnom polju.

Sanjati bebu koja je tek rođena - Ako ste sanjali bebu koja se tek rodila, to je znak da vas očekuje događaj koji će vas učiniti sretnim. Ovaj san može značiti i da ćete imati uspjeha i u materijalnom i u emotivnom smislu. Vrlo je vjerojatno da ćete biti unaprijeđeni na poslu ili da ćete uskoro dobiti vijest o novčanom dobitku, ali isto tako ovaj san ukazuje na to da ćete uskoro upoznati osobu s kojom ćete doživjeti veliku ljubav. Međutim, ako ste već u vezi, san o tek rođenoj bebi može ukazati na to da će se vaša veza ili brak još više učvrstiti, ali i da će vaši obiteljski odnosi postati još bolji.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Horoskop braka za 2021. godinu
Horoskop braka za 2021. godinu

Više
Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!
Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!

Više
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro