Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Brat

Sanjati brata - Ponekad, ovakvi snovi mogu predstavljati ništa drugo doli refleksiju vašeg svjesnog ili podsvjesnog odnosa prema bratu. Ipak, ponekad kroz tumačenje snova o bratu možete i saznati što vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Tražiti pomoć ili slušati savjet od brata - Sanjati da tražite pomoć ili da slušate savjet od brata: Ako ste sanjali da tražite pomoć ili da uslišate savjet od brata, vaš san ukazuje na činjenicu da vama na javi nedostaje podrška i to možda upravo od strane brata. Vama je potreban čvrst i siguran oslonac i prisustvo osobe na koju ćete u svakoj prilici moći računati. Vrlo je moguće, da bi vam takva podrška pomogla u namjeri da sigurnije donesete neke osobne odluke ili da povučete važne životne poteze.

Vaš brat traži pomoć ili sluša vaš savjet - Ako ste sanjali da brat traži pomoć ili da sluša vaš savjet, vaš san ukazuje na to da na javi osjećate izraženu potrebu za bliskom i iskrenom komunikacijom s bratom. Vi ste netko tko usprkos promjenama životnih okolnosti uvijek želi ostati podrška svom bratu.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro