Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Bube

Sanjati bube - Snovi o raznim vrstama buba, bez obzira na njihovu vrstu ili veličinu, vrlo su nepoželjni i svi oni koji imaju ovakve snove, obično se bude u strahu, ili pak imaju osjećaj utrnulosti, i nekakve nelagode duže vrijeme nakon spomenutih snova.

Sanjati da se bube nalaze na vašem tijelu - Ako u snu vidite bude baš svom tijelu, onda to nije dobar znak. Moguće je da ćete izazvati svađu jer ćete biti dosta nervozni i smetat će vam sve što netko kaže ili učini. Zato, ukoliko ste sanjali bube na svom tijelu, savjetujemo vam da ostanete smireni i da svaku situaciju pokušate riješiti na moralan način.

Sanjati da vidite bube - Ako ste u snu vidjeli bube, onda to je znak da ste vi jako skromna osoba u realnom životu. Vi imate dosta novca i živite lijepo, ali nikada se ne rasipate i ne trošite novac na bespotrebne stvari. Skromnost je jedna od vaših najvećih vrlina.

Sanjati kako ubijate bube - Ako ste u snu ubijali bube, onda taj san opet ima negativnu simboliku. Zapravo, moguće je da će osoba kojoj ste vjerni pokušati vas iskoristiti samo da bi došla do svog cilja.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro