Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Cipele

Nove cipele - Ako u snu vidite nove cipele, to upozorava na bolest. Moguće je da će netko od vaših ukućana konstantno biti pod stresom što će rezultirati lakšim zdravstvenim problemom. To će biti važna lekcija za sve u obitelji i pokazatelj da morate usporiti i voditi računa o sebi. Promijenit ćete način života što će dovesti do brzog ozdravljenja.

Stare cipele - Kada sanjate stare cipele, to je opomena da će vas neko prevariti. Vjerojatno već duže vrijeme skupljate novac za nešto što će vam biti od velike koristi. Ako se radi o kupovini automobila ili nekretnine, prodavač neće biti u potpunosti iskren pa se može dogoditi da naslijedite njegovu hipoteku ili neke dugove u koje je zapao.

Sanjati cipele na petu (štikle) - Snovi u kojima je obuća na petu predominantan motiv, nisu česti, ali ih mogu sanjati i žene i/ili muškarci, te njihovo značenje ima veze s time da li su one udobne ili nisu, da li su nove ili stare, i da li se u njima lako hoda ili su sasvim „nepraktične“ te da li se onaj tko ih nosi baš ne snalazi najbolje u takvoj vrsti obuće.

Kupovati cipele na petu (štikle) - San u kojem kupujete cipele na petu, te ste uvjereni da vam ona savršeno odgovara, i niste netko tko brine da li su one neprikladne za vaš posao, i/ili za vaše „godine“, na javi ima konotaciju da ste sasvim samosvjesna osoba koja je uvijek vrlo sigurna u sebe i u svoje odluke, te ima indiciju da ste spremni na svaki vid rizika i da želite novitete i promjene na svim poljima, kao i da imate ili dovoljno hrabrosti ili „vjere u sebe“, a da postupate onako kako vama odgovara, i da ne brinete što će o vama neko drugi pomisliti, ili govoriti „iza vaših leđa“.

Nositi cipele na petu (štikle) - Simbolika sna u kojem nosite cipele na petu, prije svega ovisi da li ste osoba muškog ili ženskog spola koja takav san i sanja, ali u suštini je tumačenje u stvarnosti ovakvih snova uistinu dobro i pozitivno, te baš često označava da će se neki vaši napori, zalaganja, trud i energija koju ste u neke ciljeve ulagali, veoma brzo i „isplatiti“, i da će svi rezultati koje ćete postići biti i više nego dobri.

Crvene cipele - San o crvenim cipelama ukazuje na žensku osobu koja je uvijek zauzeta brigom o ljepoti.

Obuvati nove cipele - Ugodan doživljaj. Očekujte sreću.

Uske cipele - Rastanak s voljenom osobom.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro