Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Dlake

Sanjati dlake - Ljudi dosta često sanjaju dlake, pa njihova simbolika zavisi od toga u kom se kontekstu sanjaju i kako se doživljavaju. Svakako može biti pozitivna ili dobra te negativna, odnosno loša, shodno jasnijoj i impliciranoj konotaciji.

Sanjati da ste prekriveni dlakama - žene - Sanjati da ste prekriveni dlakama i da one rastu svuda po vašem tijelu označava da ste osoba koja je generalno sasvim površna, snishodljiva i tašta, pa se pokušavate svakome svidjeti i nametnuti drugima lijepo mišljenje o sebi.

Sanjati da ste potpuno dlakavi - muškarci - Sanjati da ste potpuno dlakavi i da vas to ne uznemirava označava da imate previsoko mišljenje o sebi, smatrate da ste najbolji i najuspješniji u svemu. Ne možete shvatiti i prihvatiti neka suprotstavljena mišljenja i stavove, jer ste previše egocentrični. Vaše samopouzdanje je na nivou „kompleksa više vrijednosti“, pa često druge ponižavate i osuđujete.

Sanjati dlakavu ženu - Sanjati da vidite neku nepoznatu žensku osobu koja je sasvim dlakava pokazuje da ne možete realno procijeniti ljude s kojima radite ili se družite. Ne pokušavate shvatiti i otkriti njihove unutrašnje kvalitete i karakterne vrline, već vam je važan površni i prvi utisak, kao i stav okoline i njeno prihvaćanje i podržavanje vašeg druženja s nekim.

Sanjati dlakavog muškarca - Ako ste sanjali da je neki muškarac u vašem snu sasvim dlakav i on vam je kao takav sasvim muževan i privlačan, označava da ste osoba kojoj nedostaje ljubavi i pažnje. Skloni ste se upuštati u prolazne veze ili nevažne avanture kako ne biste bili sami i kako biste se osjećali „više vrijednim“, potrebnim i poželjnim u društvu u kome živite.

Dlake na nogama - Ako dlake na nogama sanja udana žena, znači da žena preuzima kontrolu i donosi odluke u braku bez obzira na protivljenje supružnika.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro