Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Dupin / delfin

Sanjati dupina - Ako sanjate dupina, a opterećeni ste problemima i brigama, to može značiti da je netko kome je stalo do vas na putu da vam pomogne.

Dupin iskače iz vode - Ako ste sanjali kako dupin iskače iz vode, to je znak da ćete u narednom periodu uspjeti ostvariti svoj veliki cilj i da će vam se ispuniti nešto o čemu ste jako dugo maštali.

Mazili ili hraniti dupina - Ako ste sanjali kako mazite ili hranite dupina, to je znak da će vam neka osoba uskoro pomoći pokazati sve svoje kvalitete kako bi ostvarili veliki uspjeh.

Igrati se s dupinom - Ako ste sanjali kako se igrate s dupinom, to znači da je pred vama period ispunjen ljubavlju i radošću. Igrati se s dupinom predviđa sretnija i bezbrižnija vremena.

Sanjati da vas nosi dupin - Ako ste sanjali kako vas dupin nosi, to je znak da ćete uskoro upoznati osobu koja će vam postati vrlo dobar prijatelj.

Sanjati da jašete dupina - Ako ste u snu jahali dupina, to je znak da razmišljate optimistično i da u ljudima uvijek vidite dobrotu i tražite ono najbolje. Zračite pozitivnom energijom i volite pomagati drugima kada god vam se za to ukaže prilika.

Susret s nekoliko dupina - Susret s nekoliko dupina u snu, predviđa da ćete uskoro biti okruženi prijateljima koji će vam pružiti podršku.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro