Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Guma

Sanjati gumu - Vidjeti gumu u snu predstavlja vašu prilagodljivost i svestranost različitim situacijama.

Biti pogođen gumom u snu - Sanjati da ste vi ili netko drugi pogođen s gumenim objektom ukazuje na to da se stvari doslovno odbijaju od vas. Vi ste pod utjecajem onoga što se događa oko vas ili ono što drugi govore o vama.

Sanjati gume - Vidjeti gume u snu ukazuje na to da previše razmišljate o prošlosti i trebate se okrenuti prema budućnosti. Također, odnosi se na vaše emocionalno zdravlje i vašu sposobnost da se odbijate od nedaća. Vi ste u mogućnosti da se nosite iz jednog stanja u drugo s povjerenjem.

Sanjati prazne gume - Vidjeti prazne gume u snu ukazuje na to da se osjećate emocionalno iscrpljeno i umorno. Vaši ciljevi su privremeno otežani, a kao rezultat toga, niste u mogućnosti napredovati dalje.

Mijenjati gume u snu - Sanjati da mijenjate gume upućuje vas da ponovo procjenjujete svoje ciljeve. Krenite novim ili drugačijim putom.

Ukradene gume u snu - Sanjati da su gume ukradene s automobila upućuje na to da je onemogućeno postizanje vaših ciljeva. Neki trenutni problem koji se pojavljuje ne dozvoljava vam da krenete naprijed.

Sanjati tragove guma - Vidjeti tragove guma u snu označava da ste zaglavljeni na početku.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro