Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Hodati

Hodati bosonog - Hodati bosonog najava je dolaska značajnijih promjena koje će uskoro nastupiti u vašem životu. Ako ste pri hodanju osjećali pozitivne ili neutralne emocije - promjenama ćete se vrlo brzo prilagoditi, a ako ste se osjećali neugodno - prilagodba neće biti jednostavna.

Izgubiti cipele i hodati bosonogi - Ako u snu odjednom izgubite cipele i zbog toga morate hodati bosi, to znači da će se u vašem profesionalnom životu pojaviti ozbiljan natjecatelj. To je posebno indikativno ako se ovakav san više puta ponavlja.

Hodati bosonog po plaži - Hodati bosonog po plaži nagovještaj je ugodnih iskustava u vašem privatnom životu. Ovaj san osobito je povezan s “dobrim starim vremenima“ koja će vam donijeti mnogo ugodnih uspomena.

Hodati bos po snijegu ili hladnom vremenu - Ako sanjate da hodate bosi po snijegu ili hladnom vremenu, to znači da možda precjenjujete svoje sposobnosti, osobito u vezi događaja u profesionalnom životu.

Hodati bos u vodi - Hodati bos u vodi znači da ćete doživjeti duboke promjene u stavovima prema bliskoj osobi i spoznati njenu pravu prirodu.

Hodati u čarapama - Sanjati da hodate u čarapama i nemate cipele znači da ste zabrinuti oko toga možete li se dovoljno boriti za svoja uvjerenja. Stopala su simbol temelja svakog vašeg stajališta i predstavljaju načela i vrijednosti koja vam pomažu da stojite čvrsto na zemlji. Obuća koju nosite znak je vaše sposobnosti da zaštite ta temeljna načela, ali i postupaka koje poduzimate da ih provedete u djelo.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro