Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Hodati

Hodati bosonog - Hodati bosonog najava je dolaska značajnijih promjena koje će uskoro nastupiti u vašem životu. Ako ste pri hodanju osjećali pozitivne ili neutralne emocije - promjenama ćete se vrlo brzo prilagoditi, a ako ste se osjećali neugodno - prilagodba neće biti jednostavna.

Izgubiti cipele i hodati bosonog - Ako u snu odjednom izgubite cipele i zbog toga morate hodati bosi to znači da će se u vašem profesionalnom životu pojaviti ozbiljan natjecatelj. To je posebno indikativno ako se ovakav san više puta ponavlja.

Hodati bosonog po plaži - Hodati bosonog po plaži nagovještaj je ugodnih iskustava u vašem privatnom životu. Ovaj san osobito je povezan sa “dobrim starim vremenima“ koja će vam donijeti mnogo ugodnih uspomena.

Hodati bos po snijegu ili hladnom vremenu - Ako sanjate da hodate bosi po snijegu ili hladnom vremenu to znači da možda precjenjujete svoje sposobnosti, osobito u vezi događaja u profesionalnom životu.

Hodati bos u vodi - Hodati bos u vodi znači da ćete doživjeti duboke promjene u stavovima prema bliskoj osobi i spoznati njenu pravu prirodu.

Hodati u čarapama - Sanjati da hodate u čarapama i nemate cipele znači da ste zabrinuti oko toga možete li se dovoljno boriti za svoja uvjerenja. Stopala su simbol temelja svakog vašeg stajališta i predstavljaju načela i vrijednosti koja vam pomažu da stojite čvrsto na zemlji. Obuća koju nosite znak je vaše sposobnosti da zaštite ta temeljna načela ali i postupaka koje poduzimate da ih provedete u djelo.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro