Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Ispadanje kose

Sanjati svoju dugu kosu - Ako ste sanjali svoju dugu kosu, to znači da na javi imate velike brige i problem ili da ćete se s velikim brigama i problemima tek suočiti. Tip briga i problema koje kosa u snu može predskazati su različiti. Može se odnositi na brige i problem nastale uslijed nedostatka ili gubitka financijskih ili materijalnih dobara, ali i na brige i problem nastale uslijed nepoželjnih događaja ili preokreta okolnosti koje vas očekuju na polju osjećanja.

Sanjati drugu osobu duge kose - San o drugoj osobi koja ima dugu kosu, također označava prisustvo ili nagovještaj briga i problema u životu, ali ne u vašem životu, već u životu osobe koju ste sanjali s dugom kosom.

Sanjati svoju kratku kosu - Sanjati svoju kratku kosu, bilo da ste je u toku sna odsjekli ili da je ona od početka do kraja sna već bila kratka, to znači da ste na javi upravo izašli iz briga i problema ili da vam predstoji period u kome će te se osloboditi briga i problema.

Sanjati drugu osobu kratke kose - Ako ste sanjali neku drugu osobu s kratkom kosom, to znači da ćete se na javi uvjeriti da se ta osoba riješila nekih briga ili problema svom životu.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro