Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Jakna

Sanjati jaknu - Smatra se da je san u kome vidite jaknu dobar san i da predstavlja dobar znak za javu. Ovakav san ukazuje da ćete se uskoro uspjeti riješiti briga koje su vas na javi mučile.

Sanjati kožnu jaknu - Ako je u snu jakna bila kožna, to ukazuje da će vaši odnosi s prijateljima biti odlični u narednom periodu. Imate prijatelje koji vas jako vole i poštuju i slobodno se zbog toga možete smatrati bogatim čovjekom.

Nositi jaknu u snu - Ako ste u snu nosili jaknu, na javi vas očekuje ugodan period. Možda izađete u kakav provod sa svojim društvom i provedete ugodno vrijeme.

Oblačiti jaknu u snu - Sanjati kako oblačite jaknu u snu znači da vam fali da malo više vremena provedete sa svojim partnerom, što bi trebali učiniti u stvarnosti.

Kupovati jaknu u snu - Sanjati kupovinu jakne u snu može ukazivati da vas na javi očekuje kakvo novo poznanstvo koje će na vas ostaviti pozitivan utisak i djelovati pozitivno na vas u narednom periodu. S druge strane, ovakav san može ukazivati i da na javi imate tj. raspolažete s dovoljno novca da sebi priuštite lagodan život i sva zadovoljstva koja poželite.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro