Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Konj

Sanjati konja - Značenje sna o konju ovisi o načinu na koji ste sanjali konja, ali i o ostalim detaljima u snu. Bilo bi dobro da se prisjetite što više detalja, da biste mogli na pravilan način tumačiti ovakav san.

Konj s dvije glave - Ako konj u vašem snu ima dvije glave, onda to znači da ste krenuli u dva suprotna pravca, odnosno da trošite vašu energiju na dvije strane. Još jedno od značenja ovog sna je da imate dilemu u vezi s nekim seksualnim pitanjem koje vas muči.

Sanjati bijelog konja - Ako ste sanjali bijelog konja, to simbolizira sreću, čistotu i napredak. Ako u snu jašete bijelog konja, vjerojatno vas muče neki problemi koji se tiču seksualnosti i intimnosti. Ako vas je “progonio“ bijeli konj, to bi mogla biti metafora za djevičanstvo. Možda imate teškoća u prihvaćanju vlastite seksualnosti ?

Sanjati tamnog konja - Ako ste sanjali tamnog ili potpuno crnog konja, to simbolizira divljinu i misteriju i vašu želju da riskirate u nekoj situaciji.

Sanjati da jašete konja - Ako sanjate da jašete konja, to može značiti da je moguće da dođete na visoku poziciju u društvu. Osim toga, ovaj san može značiti da ćete na nepošten način doći do uspjeha. Jahanje konja također simbolizira kontrolu nad vlastitim životom i neustrašivost na putu ka ostvarenju ciljeva. Hrabro se suočavate s problemima umjesto da pasivno čekate da se oni riješe sami od sebe.

Sanjati da jašete konja koji je van kontrole - Ako ste sanjali da ste jahali konja koji je izgubio kontrolu, to je znak da ne možete kontrolirati svoje strasti. Jahanje divljih konja predstavlja i neobuzdane seksualne želje.

Konj koji napada - Sanjati konja koji grize i napada označava pritajene neprijatelje koji se trebate čuvati.

Konj u trku - Kada ste u snu vi vlasnik konja koji je vrlo plemenitog „soja“ i koji je vaš ponos i pobjednik na nekom natjecanju ili je osvojio na trkama neko vrlo visoko mjesto, na javi to označava da ste vi osoba koja je „rođena“ da bude lider i da ste vrlo inventivni i inteligentni, te da pronalazite vrlo dobre i kvalitetne načine da se obogatite, da nekoga osvojite ili da ste neko kime se svi ponose i koga svi uvažavaju i poštuju kao uglednu i moćnu osobu.

Hvatati konja - Hvatati konja znači prosperitet na poslovnom planu. Imate kvalitetne poslovne ideje koje ste trebali iskoristiti i unovčiti. Ako vam konj izmiče i ne uspijevate mu se približiti, onda je to negativan znak.

Bolestan konj - Bolestan (ili umirući) konj najava je nadolazećih teških kušnji, no obračun s njima doprinijet će vašem osobnom rastu.

Discipliniranje konja - Discipliniranje konja simbolizira osjećaje podložnosti i suzdržavanja. Želite ih se osloboditi i okolini se pokazati u punom sjaju.

Radni konj - Radni konj (za zaprežni plug i sl.) znači da morate prihvatiti stvari koje ne možete promijeniti. Ako vi upravljate tim konjem, to može simbolizirati moć i naglašenu seksualnost, a alternativno, može značiti da igrate prljavo i ne birate sredstva dok se borite za moć i vlast.

Divlji konj - Divlji konj može značiti da seksualnost upravlja vašim životom. Možda previše dopuštate nagonima, a premalo uključujete razum. Divlji konj simbolizira osjećaj slobode bez obveza i odgovornosti. Osjećaji su u potpunosti izmakli kontroli, i vrijeme je da se urazumite.

Mrtav konj - Mrtav konj može značiti smrt prijateljstva, ljubavi, karijere ili neke životne faze. Možda je došlo vrijeme za odustati od odnosa ili situacije koje su izgubile smisao. Ako ste vi ubili konja, to može značiti da ste često sebični i bezosjećajni prema bliskim ljudima. Krajnje je vrijeme da to promijenite.

Crni konj - Crni konj simbolizira nešto negativno što se lako može pretvoriti u nešto pozitivno. Možda vam se nudi nešto divlje i nepoznato, a vi ozbiljno razmišljate o preuzimanju rizika i upuštanjem u avanturu. S druge strane, divlji konj može značiti i smrt, no ne fizičku. Može simbolizirati smrt starih načina i navika i preobraženje u novo i uzbudljivo.

Pasti s konja - Pasti s konja znači da vas previsoki i nerealni ciljevi često sputavaju s pravoga puta. Ponekad je potrebno “pasti“ kako biste ponovno krenuli pravom stazom.

Konjska utrka - Konjska utrka, ako ste se kladili, znači da snažno vjerujete u isplativost rizika koji planirate uložiti u nešto. Međutim, jeste li sigurni da ste uzeli u obzir sve moguće posljedice?

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro