Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Letenje

Sanjati letenje - Snovi u kojima letite su snovi koji spadaju u kategoriju lucidnih snova. To znači da ste u vašem snu postali svjesni da sanjate. Obično, oni koji sanjaju ovakve snove, opisuju svoje snove kao uzbudljiva, vesela i oslobađajuća iskustva. Snovi o letenju i mogućnost da kontrolirate vaš let u snu predstavlja vaš osobni osjećaj moći.

Letjeti s lakoćom u snu - Ako ste sanjali da letite s lakoćom te da uživate u predjelima koje vidite dok letite to znači da se nalazite na vrhu situacije. Prerasli ste nešto. Isti san može značiti i da ste stekli novo i drugačije viđenje na neke stvari, možda ih gledate iz druge perspektive.

Letjeti s teškoćom u snu - Ako ste u toku sna imali teškoće u letu, to znači da vam nedostaje snage u kontroli vlastite situacije. Trudite se da ostanete na pravom putu kako u vašem snu tako i u vašem budnom životu. Ako u toku leta nailazite na prepreke, kao što su drveće, zgrade, planine i slično, to znači da i u vašem budnom životu stoji netko ili nešto kao prepreka na vašem putu. Trebate otkriti tko ili što vas to sprječava da krenete naprijed . Teškoće koje imate u letu u budnom životu mogu biti pokazatelj nedostatka povjerenja ili nekog oklijevanja s vaše strane. Morate vjerovati u sebe, svoje sposobnosti i ne bojati se. Ovisno o tome osjećate li strah u snu dok letite, vi se bojite ili ne bojite izazova i uspjeha. Ako prevladava strah kod vas, možda niste spremni na neki sljedeći korak koji vam život donosi.

Sanjati da letite dugo i posvuda - Ako u snu letite dugo i na sve strane, kako je letenje davna čovjekova želja, ovo predstavlja određen bijeg od neugodnih situacija i problema.

Letjeti nisko u snu - Ne obavljate dobro posao koji radite, te su zbog toga moguće i posljedice.

Letjeti u snu bez pada - Ako sanjate da slobodno letite i ne približavate se tlu, točnije, ne osjećate paniku, znači da vam se najavljuju sretni dani.

Sanjati let u zrakoplovu - Trenutno se u životu nalazite u situaciji u kojoj imate slobodu ali se ipak bojite odabrati smjer djelovanja.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro