Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Loto

Sanjati dobitak na lutriji - Ako sanjate da ste dobili na lutriji, to simbolizira sreću u bračnim i izvanbračnim vezama. Svjesni ste da pored sebe imate osobu koja vam u svemu odgovara i koja vas prihvaća takvog kakvi ste. Svaki dan koji provedete zajedno zanimljiviji je od prethodnog i doprinosi da još više zavolite vašeg partnera.

Sanjati da je netko dobio na lutriji - Kada sanjate da je netko drugi dobio na lutriji, to ukazuje da žalite zbog propuštene prilike. Moguće je da ste odbili posao koji, u početku, nije djelovao perspektivno i nije vam se činilo da biste mogli napredovati. Željeli ste preko noći ostvariti dobre rezultate koji bi vam osigurali uspjeh i priznanje u društvu. Kada shvatite da to nije moguće, pokušat ćete na sve načine ispraviti grešku.

Sanjati da vam netko brani uzeti dobitak - Sanjati da vam netko brani da uzmete ono što ste dobili na lutriji implicira da vas očekuje svađa. Od kada znate za sebe morate se boriti za ono što vam pripada. Često vam se događa da šefovi ne vrednuju vaš trud i ne nagrađuju vas onoliko koliko ste zaslužili, dok se s rodbinom raspravljate oko imovine koju žele zadržati za sebe.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro