Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Ljestve

Sanjati penjanje na ljestve - Ako sanjate san u kojem se penjete na ljestve možete očekivati da vam svi poslovi krenu na bolje. Sanjati da se penjete po ljestvama sugerira da ste dostigli novi nivo postignuća. To je simbol prosperiteta, teškog rada i vaših napora. Razmislite također o izrazu “penjanje na društvenoj ljestvici” u kojima ste postigli promociju, viši status, više snage ili važan cilj. Alternativno, to ukazuje na meditaciju i molitvu. Vi se utvrđujete na duhovnom putu i višoj svijesti. Svaka prečka ljestvi je simbolična fazi u vašoj duhovnoj svijesti. San također može istaknuti kako gledate na stvari iz druge perspektive.

Sanjati silazak s ljestvi - San u kojem silazite s ljestvi nagoviješta probleme koje nećete lako riješiti. Silazak niz ljestve predlaže da bježite iz svojih duhovnih odgovornosti. To je pokazatelj budućih razočaranja.

Hodati ispod ljestvi u snu - Sanjati da hodate ispod ljestvi znači nesreću. Možda osjećate žaljenje zbog odluke koju ste napravili.

Netko vam drži ljestve u snu - Sanjati da vam neko drži ljestve znači da ćete uspjeti ako budete imali potporu drugih.

Pasti s ljestvi u snu - Sanjati da padnete s ljestvi označava teškoće, opasnosti ili neuspjeh s kojim ćete se susresti u svojim ambicijama.

Sanjati slomljene ljestve - Vidjeti slomljene ljestve u snu ukazuje na dosljedne propuste u vašim poduzećima. Možda osjećate kao da ste hendikepirani u ostvarivanju svojih ciljeva.

Pobjeći uz pomoć ljestvi u snu - Sanjati da pobjegnete pomoću ljestvi znači da ćete biti uspješni nakon mnogo borbe i prepreka.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro