Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Ljubiti

Sanjati da se ljubite s prijateljem u obraz - Ako se u snu ljubite s prijateljem, to je znak da ćete se s nekim pomiriti. Moguće je da ste se udaljili od prijatelja zbog stvari koje vam sada izgledaju smiješne, a ranije su djelovale vrlo ozbiljno. Iako je prošlo dosta vremena, vi se sjećate zajedničkih doživljaja i osjećate nostalgiju za tim vremenima. Nemojte dozvoliti da vas ponos spriječi da obnovite veze koje su zaista vrijedile. To vam i vaša podsvijest ovim snom poručuje.

Sanjati francuske poljupce s prijateljem - Očekuje vas romantična veza s osobom koja je oduvijek pored vas i koju do sada niste tako gledali. Veza će biti izuzetno uspješna i sa sretnim završetkom.

Sanjati da ljubite umrlu osobu - Kada sanjate da se ljubite s umrlom osobom, to upozorava na smrt poznanika. Moguće je da ste se sjetili ili pričali o nekome tko je preminuo. To vas je opteretilo pa ste sanjali ovaj san, a u tom slučaju san nema neko posebno značenje.

Sanjati da se drugi ljube - Ako u snu gledate druge da se ljube, to je simbol tuge. Vjerojatno vam se sviđa osoba koja je zauzeta. Zbog toga ste očajni što se projicira i u vašim snovima. Nesretni ste jer ne možete da budete s osobom koja vam se čini savršenom i najboljim izborom za vas. Potrudite se da pogledate stvari realno i možda ćete otkriti da ste je/ga idealizirali. Čim niste zajedno, mora da postoji neki razlog zašto je to dobro.

Sanjati da se ljubite s voljenom osobom - Kada sanjate da se ljubite s voljenom osobom, to je znak se možete opustiti jer vam slijede ugodni trenuci poslije burnih rasprava. Ako ste u posljednje vrijeme imali nesuglasice, probleme ćete najbolje riješiti u krevetu. Imat ćete romantičan seks poslije koga će vaš odnos biti mnogo bolji

Sanjati da se ljubite s mužem ili ženom - Kada se u snu ljubite s mužem ili ženom, to implicira da vas očekuju svađe u kući koje izaziva nečija obitelj. Moguće je da se u vaše bračne i obiteljske odnose miješa rodbina koja vam dodatno komplicira život. Dajte im jasno do znanja da ćete sami rješavati svoje probleme. Ako vidite da se partner oslanja na njihovu podršku, ozbiljno popričajte sa njim/njom.

Sanjati da se ljubite s nečijim partnerom - Ako ste sanjali da ste u snu viđeni kako se ljubite vrlo strasno s nečijim emotivnim ili pak bračnim partnerom, u stvarnosti takav san ima konotaciju da vi imate osjećaj stida ili srama zbog nekih svojih postupaka ili riječi koje ste uputili nekome tko nikad nije prema vama bilo kako bio nepravedan, te da ste željeli da zbog ljubomore ili zavisti nekome učinite nažao i da ga povrijedite, pa se vrlo kajete zbog toga i želite se podsvjesno ispričati, zatražiti oproštaj ili da pokazati neke dobre namjere i želju da sve popravite i vratite na staro.

Sanjati kako nekoga ljubite u čelo - Poljubac u čelo je obično simbol nekog opraštanja grijehova ili pak označava „posljednji“ i tužni pozdrav s nekim tko je na samrti ili je bolestan, te ako ste sanjali da neku osobu vi ljubite u čelo, a da je ona u vašem snu bolesna ili da umire, u stvarnosti takav san ima negativnu simboliku i on implicira da će se neka osoba koja vam je bliska, ili teško razboljeti ili pak uskoro i umrijeti. S druge strane, poljubac u čelo, simbolizira neko „umirivanje“ ili spokoj, te se često mala deca na taj način „uspavljuju“ ili se ljube „za laku noć“, pa ako ste u snu sanjali, da ste svoje i/ili tuđe dijete poljubili u čelo, ima konotaciju da ćete pronaći neka rješenja za svoje probleme, te da će naredni period da vam bude ispunjen mirom i harmonijom, jer ćete uspeti da prebrodite velike, ili teške brige i neke nedoumice.

Sanjati da nekoga ljubite u ruku ili nogu - Ako ste u snu neku osobu poljubili u ruku, takav san ima značenje da ste nesretni ili da ne osjećate da vas drugi poštuju i cijene te da se pokušavate nekome dodvoriti i da baš po svaku cijenu steknete nečiju naklonost ili prijateljstvo, ali kako vam to nikako ne uspijeva, smatrate osobu koja vam „uskraćuje“ pažnju, sasvim oholom i arogantnom, te je ogovarate ili je namjerno ponižavate i izvrgavate ruglu, iako znate da je ona sasvim fina i čestita te da nije u redu što tako postupate. S druge strane, san u kome vi nekoga ljubite u stopala odnosno u noge, odraz je vaše poniznosti u stvarnosti, te kompleksa „niže vrijednosti“ i vrlo velike nesigurnosti u sebe i u svoje kvalitete. Trebate se suočiti sa svojim strahovima i unutrašnjim sukobima i shvatiti vlastite potencijale ili vrijednost. Ne dopustite sebi da budete osoba kojom će svako lako manipulirati i je olako je tretirati kao „marionetu“ i kao nekoga tko nema niti dostojanstvo, niti ponos.

Sanjati da ljubite nepoznatu osobu u vrat - U stvarnosti je poljubac u vrat vrlo intiman i „strastven“ poljubac te označava neku veliku bliskost i emotivnu povezanost, pa se tako smatra da je ljubljenje nepoznate osobe u vrat u snu implikacija nekih velikih i teških iskušenja pred kojima ćete se u životu naći i koja će vas zavesti i sasvim vam pomutiti razum, te da ćete vođeni nekom ambicijom ili pohlepom i strašću vrlo lako napraviti velike greške i postupiti nemoralno i/ili afektivno, da se nađete u situaciji koja je ili sasvim neugodna, ili potpuno „bezizlazna“ i izvan vaše kontrole.

Sanjati kako se ljubite s nepoznatom osobom - Ako ste se u svom snu ljubili s osobom koju uopće ne poznajete, te koja je neki stranac ili koju prvi put u životu i vidite, ali ste osjetili „privlačnost na prvi pogled“, taj san implicira da ste vrlo usamljeni i nesretni u stvarnom životu, te da vam nedostaju pažnja, ljubav i nježnost, i da ste i veoma „željni“ nekog prihvaćanja i uklapanja u društvo, jer se uistinu osjećate u svakom smislu ili izostavljeno ili isključeno, iz svih događanja i iz svakog „kruga“ ljudi koji su svuda oko vas.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro