Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Mačka

Sanjati mačku - Snovi o mačkama su vrlo česti, spadaju među 20 najsanjanijih snova, a mačka je poslije psa najčešća životinja koju sanjamo.

Vidjeti mačku - Ako u snu vidite mačku, to ukazuje da ćete imati bespotrebne troškove. Moguće je da nećete biti realni u vezi vaše financijske situacije i da ćete kupovati stvari koje vam, u ovom trenutku, predstavljaju luksuz. Nećete voditi računa o novcu kojim raspolažete pa se može dogoditi da ćete sredinom mjeseca ostati bez novca.

Sanjati da tučete mačku - Sanjati da tučete ili ubijate mačku implicira da ćete imati jednog neprijatelja manje. Vjerojatno ćete izbaciti iz igre osobu koja vam se zamjerila na poslovnom ili privatnom planu pokušavajući prisvojiti nešto što je vaše. Pokušat ćete lijepim riječima skrenuti mu/joj pažnju da odustane, ali kada ne može milom, moći će silom.

Sanjati crnu mačku - Kada u snu vidite crnu mačku, to znači da nemate razloga za brigu. Vi ste praznovjerna osoba koja izbjegava sjediti na rubu stola, okretati kruh naopako, i sl. zbog čega umišljate da će vam se nešto loše dogoditi ako postupite suprotno. Događa vam se da i druge opterećujete potencijalnim opasnostima koje im se mogu dogoditi i da često provjeravate gdje su i što rade.

Sanjati narančastu mačku - Narančasta mačka simbolizira strast za poslom. Ako je mačka ujedno bila i malena, san vas upozorava da se zaustavite i predahnete kako biste razmislili o omjeru uloženog i dobivenog. Isplati li se žrtvovati privatni život zbog posla?

Sanjati šarenu mačku - Osoba koja ima neiskrene namjere će se sama razotkriti, a o vama će ovisiti hoćete li joj dozvoliti da vam naškodi.

Sanjati bijelu mačku - Ako u snu vidite bijelu mačku, to je upozorenje da se čuvate laskavaca. Vjerojatno i u vašem okruženju postoje ljudi kojima je lakše svima podilaziti i govoriti ono što drugi žele čuti. Na taj način se nikome ne zamjeraju, ali nanose štetu onima koji ih slušaju jer postaju subjektivni i osjetljivi na kritike.

Sanjati žutu mačku - San o žutoj mački označava ljubomoru drage vam osobe. Ljubomora može biti i prijateljska i ljubavna.

Čuti mjaukanje mačke - Ukoliko u snu čujete mačku da mjauče, to upozorava na neugodne događaje. Može se dogoditi da ćete imati sukob s osobom koja će vaš "prljavi veš" željeti iznijeti u javnost. Stavit će vas u nezgodnu situaciju i tražit će nešto što niste u stanju ispuniti u zamjenu za šutnju i pretvaranje da se nikada niste upoznali.

Sanjati mačka (mužjaka mačke) - Previše ste sebični. Trebali bi malo obratiti pažnju na najbliže osobe i napraviti nešto lijepo za njih.

Agresivna mačka - Ako sanjate agresivnu mačku, onda to znači da imate problema sa svojom ženskom stranom osobnosti! Ako sanjate kako se bojite mačke, znači da se bojite i vaše vlastite ženstvenosti. San u kojem sanjate mačke može biti i metafora “mačkastog” ponašanja ili znak da je u vašoj blizini netko takav, u negativnom smislu.

Mačka bez repa - Mačka bez repa znak je gubitka neovisnosti i autonomije. Ugriz mačke znači nezasitnu, odnosno, proždrljivu žensku osobu. Moguće je da dajete, a ništa ne dobivate zauzvrat. Moguće da pokazujete svoj strah ili isfrustriranost kada nešto ne ide po planu.

Mačka koja grebe - Ako sanjate kako vas mačka grebe, znači da ste napadnuti ili se osjećate ugroženo. Crna mačka znak je straha od vlastitih psihičkih moći i vjere u svoju intuiciju. Možda greškom povežete tumačenje simbola mačke sa zlom, destruktivnom ili lošom srećom. U stvari, za tumačenje nije presudna boja krzna nego ponašanje mačke.

Mačka koja napada - Ako je mačka agresivna, frkće, grebe, napada i slično, onda vam vaša intuicija i podsvijest pokušavaju reći da ste ugroženi i napadnuti te da trebate pojačati svoju obranu i preispitati svoje društvene odnose i lojalnost suradnika. Ne smijete ignorirati ova upozorenja! Ne bojte se suočavanja sa situacijom!

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Horoskop braka za 2021. godinu
Horoskop braka za 2021. godinu

Više
Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!
Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!

Više
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!
Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro