Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Moliti se

Moliti Boga - Ako u snu molite Boga, to ukazuje da će vam se želja ispuniti. Moguće je da već duže vrijeme radite na ostvarenju nečega što smatrate bitnim, ali nikako niste uspjeli privesti to kraju. Uskoro će vam se ukazati prilika da završite vaše planove odjednom i shvatit ćete da je najbolje što se sve događalo polako, a ne onda kada ste vi insistirali. Tko vidi sebe u snu kako viče Bogu ili što drugi ljudi čine za njega, taj će postići dobro i sreću. A ako vidi da u mraku kliče prema Bogu, riješit će se tjeskobe i akutnih problema.

Moliti nekoga - Sanjati da molite nekoga implicira da ćete se poniziti. Vjerojatno ćete očekivati da vam osoba s kojom ste u dobrim odnosima izađe u susret, ali neugodno ćete se iznenaditi kada shvatite da ste bili u zabludi. Bilo da se radi o novcu ili emocijama, bit ćete primorani raditi nešto što vam je ispod časti i što se kosi s vašim stavovima.

Moliti se - Moliti se u snu ili gledati druge kako to čine nagoviješta neuspjeh, a samo uz cijenu ogromnog truda to možete spriječiti. Da biste prevladali ove poteškoće, trebat će vam pomoć prijatelja. Vidjeti sebe u molitvi je znak ugodnog života. Vidjeti druge znači imati srdačne prijatelje.

Moliti se u Crkvi - Ako se u snu molite u crkvi, to znači da ćete uskoro osjetiti olakšanje. Sudbina će pokazati da ćete se više radovati nego mučiti. Čuti riječi molitve u snu znači da je osobi koju poznajete još gore nego vama. Potrebna joj je pomoć, ali sram ju je pitati. Pokažite suosjećanje i pažnju ljudima oko sebe i vaši će poslovi teći bez problema.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro