Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

More

Sanjati more - More predstavlja vašu nesvjesnu stranu osobnosti. Ono može značiti prijelaz između svjesnog i nesvjesnog. Kao i svi vodeni simboli koje sanjate, more odražava vaše emocije. Ovakav san može vas upućivati i na nešto što treba da vidite jasnije. Alternativno značenje ovoga sna ukazuje na potrebu da stavite sebe nekome na raspolaganje ili da mu ponudite sigurnost. Vi ste osoba koji nekome nudi nadu i pozitivan pogled na život koliko god to može biti teško.

Sanjati da ste se izgubili na moru - Ako ste sanjali da ste se izgubili na moru to znači da se vrtite u krug u svom životu bez ikakvog smjera i smisla. Prema ovom tumačenju, vi ste preplavljeni emocijama. Ovaj san može da značiti i da niste spremni istražiti svoje intuitivne i instinktivne aspekte osobnosti.

Sanjati da ste na moru - Sanjati da jedrite na brodu ili uopće biti na moru predstavlja putovanje u vaš nepoznati dio. Za muškarce to može značiti i da istražuju svoju žensku stranu. Stanje mora može odražavati vaše emocije. Tako, uzburkano more može značiti da ste ljuti zbog nečega, da ne možete kontrolirati svoj bijes i gnjev. Mirno more pokazuje unutrašnje zadovoljstvo i mir.

Plivanje u moru - Plivati u moru pa još i u bistroj vodi, prekrasno je. Ako ste to sanjali, također je sve u najboljem redu. Bit ćete uspješni i na poslu i u osobnom životu, sve će vam ići baš onako kako ste zamislili.

Plivanje u mutnoj vodi - Ukoliko je voda bila prljava i mutna, pred vama su ozbiljne poteškoće.

Gledati kako netko drugi pliva - Ako ste u snu gledali kako pliva netko drugi, bit ćete smireni i opušteni, a ako ste profesionalni plivač, ostvarit ćete izvanredne rezultate. Sve čestitke!

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro