Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Novac

Sanjati novac - Novac u snu je prije svega simbol slobode, bogatstva, financija, sigurnosti i udobnosti. Novac u snovima vezuje se i za simboliku kontrole, seksualnosti, dominacije, strasti i libida. Može označavati i samopouzdanje, osjećaj osobne vrijednosti, vjere u sebe i svoje sposobnosti. Može značiti i financijske dobitke, ali može biti i znak drugog obilja, i to obilja duhovnosti, ljubavi ili mudrosti. Novac se može povezivati i s kompletnim stanjem vašeg zdravlja, psihe ili intelekta.

Davanje ili trošenje novca u snu - Vezuje se i za pružanje ljubavi. Ako ste gledali nekoga kako daje novac, san može ukazivati da se osjećate zapostavljeno i ignorirano. Moguće da netko ne obraća pažnju na vas ili vam ne pruža dovoljno pažnje

Sanjati da skupljate novac - Može ukazivati na strah od gubitka statusa u životu. Možda je san znak da nemate dovoljno sposobnosti kako bi ostvarili ono što želite.

Neočekivani pronalazak novca - Ako ste sanjali neočekivan pronalazak novca, takav san je dobar znak, koji predviđa da će vam dobre stvari doći u život. Nema potrebe da se brinete o bilo čemu jer će se sve odvijati kako planirate. Ovaj san ponekad znači velike životne promjene na bolje. To je znak radosti i sreće.

Sanjati gubitak novca - Ako ste sanjali da izgubite nešto novca, takav san obično predstavlja loš znak koji vam ukazuje na probleme u bliskoj budućnosti. Vjerojatno ćete naići na probleme vezane za vaš dom i porodicu. Ponekad bi ovi problemi mogli biti povezani s poslom. Snovi o gubitku novca mogli bi biti odraz vaše strepnje oko završetka mnogih zadataka koji su pred vama.

Sanjati pronalazak skrivenog novca - Ako ste sanjali da pronađete skriveni novac negdje u svojoj kući ili na nekom drugom mjestu, takav san vjerojatno ukazuje na manje probleme i brige u narednim danima. Ovaj san također može imati suprotno značenje, ukazuje na sretne događaje i sretne promjene u vašem životu.

Sanjati pronalazak poderanog novca - Ako ste sanjali da pronađete poderani novac, takav san nije dobar znak i mogao bi ukazivati na vaša lažna uvjerenja da se u vašem životu sve odvija dobro. U stvari ćete otkriti da ljudi koji su vam najbliži rade stvari iza vaših leđa koje nikada ne biste mogli da zamislite.

Sanjati pronalazak snopa novca - Ako ste pronašli snop novca u snu, takav san je vrlo dobar znak, koji ukazuje na to da će se stvari u vašem životu odvijati vrlo dobro u bliskoj budućnosti. Možda će vam neko čak pomoći da premašite neke poteškoće tako da sve protekne u redu. Sve vaše prepreke i problemi lako će se riješiti.

Sanjati pronalazak novca u nekoj staroj odjeći - Ako ste sanjali da tražite novac u nekoj od stare odjeće, takav san nije dobar znak. Ovaj san može ukazivati na financijske probleme i gubitak prihoda. Ponekad ovaj san može ukazivati na neuspjeh u poslovnim pothvatima, zbog lošeg upravljanja i prevelikih troškova. Možda ovaj san ukazuje na odražavanje prošlih grešaka, stvaranje uvida i učenje od njih. Ovo bi moglo biti čak i dobro za vaše buduće upravljanje poslovanjem. Ovaj san također može značiti da stvari ispadaju da nisu tako loše koliko izgledaju.

Sanjati papirnati novac - Ako ste sanjali papirni novac, takav san vas može podsjetiti na neke račune ili dugove koje bi trebalo uskoro platiti.

Sanjati novac u kovanicama - Ako ste sanjali kovani novac u svojim rukama, planovi koje imate nisu realni pa ćete biti razočarani time. Ako ste primali kovani novac, očekujte zaruke, a ako ste ga davali, pripazite što radite, moglo bi vas skupo stajati. Ako ste mijenjali kovani novac u papirnati, bit ćete na gubitku. Oprez!

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

Više
Tri Karte Sudbine
Tri Karte Sudbine

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro