Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Otkaz

Sanjati otkaz na poslu - Ako ste u snu otpušteni s posla, to je upozorenje da će vas snaći bijeda. Moguće je da ćete u narednom periodu doživjeti brojne neugodne scene koje neće biti u skladu s onim što ste planirali. Bit će vam žao što ste trošili novac na gluposti jer, kada vam zaista zatreba, nećete imati ni kune.

Sanjati da je neko drugi otpušten s posla - Ako je u snu neko drugi otpušten, to implicira da ćete imati sreće. Vjerojatno ćete napraviti grešku preko koje će nadređeni jedva prijeći. Ovaj put ćete se izvući uz opomenu, ali svaki sljedeći bi vam mogao donijeti raskid ugovora i neugodnosti koje su vezane za traženje novog posla.

Sanjati da vam je neko namjestio da budete otpušteni s posla - Kada vam u snu neko namjesti da vas otpuste, to ukazuje da ste nerealni. Vi ste osoba koja uvijek razvija neku teoriju zavjere umjesto da se pomirite s činjenicama i da prihvatite svoj dio odgovornosti. Takav stav vam stvara poteškoće u komunikaciji s ljudima jer ne prihvaćate dobronamjerne savjete i ne ispravljate sebe, već krivicu svaljujete na druge.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro