Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Otmica

Sanjati vašu otmicu - Vaša otmica simbolizira strah od gubitka slobode. Ne možete činiti sve što biste htjeli stoga se osjećate slabašno i ranjivo. Alternativno, ovakav san može simbolizirati strah od preuzimanja odgovornosti i izazova koji slijede nakon toga.

Sanjati tuđu otmicu - Tuđa otmica često je upozorenje da je ugrožena sigurnost spomenute osobe. Alternativno, ovakav san može značiti da, nesvjesno, želite za sebe neke osobine koje posjeduje oteta osoba.

Oteta javna ličnost - Ako je oteta osoba javna ličnost, to znači da ste nezadovoljni zbog nečega, a ne znate kako se izraziti.

Otmica djeteta - Ako je riječ o otmici djeteta, to je zapravo dobar znak jer simbolizira iznenadnu sreću ili financijsku dobit.

Otmica člana obitelji - Otmica člana obitelji simbolizira strah od gubitka voljene osobe. Također, ovakav san može simbolizirati opasnost za člana Vaše obitelji. Svakako budite na oprezu.

Vi u ulozi otmičara - Vi u ulozi otmičara zapravo ste preslika potisnutih težnji. Naime, ovakav san odražava snažnu potrebu da Vas određena osoba sluša i poštuje. Prema nekim istraživanjima, ovakav san čest je kod osoba koje su rođeni vođe, voditelji ili rukovoditelji. Alternativno, ovakav san može značiti da u budnom životu silom želite uzeti nešto što Vam ne pripada, a posljedice će biti ozbiljne.

Otmičar kojeg se ne bojite - Otmičar (otmica) kojeg se ne bojite, odnosno otmica kao pozitivno iskustvo, ima pozitivno značenje i odnosi se na neočekivanu sreću i sretne dane pred Vama.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro