Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Otmica

Oteta javna ličnost - Ako je oteta osoba javna ličnost, to znači da ste nezadovoljni zbog nečega, a ne znate kako se izraziti.

Otmica djeteta - Ako je riječ o otmici djeteta, to je zapravo dobar znak jer simbolizira iznenadnu sreću ili financijsku dobit.

Otmica člana obitelji - Otmica člana obitelji simbolizira strah od gubitka voljene osobe. Također, ovakav san može simbolizirati opasnost za člana Vaše obitelji. Svakako budite na oprezu.

Otmičar kojeg se ne bojite - Otmičar (otmica) kojeg se ne bojite, odnosno otmica kao pozitivno iskustvo, ima pozitivno značenje i odnosi se na neočekivanu sreću i sretne dane pred Vama.

Sanjati tuđu otmicu - Tuđa otmica često je upozorenje da je ugrožena sigurnost spomenute osobe. Alternativno, ovakav san može značiti da, nesvjesno, želite za sebe neke osobine koje posjeduje oteta osoba.

Sanjati vašu otmicu - Vaša otmica simbolizira strah od gubitka slobode. Ne možete činiti sve što biste htjeli stoga se osjećate slabašno i ranjivo. Alternativno, ovakav san može simbolizirati strah od preuzimanja odgovornosti i izazova koji slijede nakon toga.

Vi u ulozi otmičara - Vi u ulozi otmičara zapravo ste preslika potisnutih težnji. Naime, ovakav san odražava snažnu potrebu da Vas određena osoba sluša i poštuje. Prema nekim istraživanjima, ovakav san čest je kod osoba koje su rođeni vođe, voditelji ili rukovoditelji. Alternativno, ovakav san može značiti da u budnom životu silom želite uzeti nešto što Vam ne pripada, a posljedice će biti ozbiljne.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro