Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Pijesak

Sanjati pijesak - Pijesak u snu se može pojaviti na nebrojeno mnogo različitih načina i mjesta. U svakom od tih snova on će imati svoju posebnu simboliku koja će također biti raznolika.

Vidjeti pijesak - Vidjeti pijesak u snu, kako smatra sanovnik, nije dobar znak. Moguće je da ćete na javi imati posjetu od neke osobe koja vam i nije pretjerano draga, s kojom nemate zajedničkih tema i koja vam jednostavno ne prija. S druge strane sanovnik vas upozorava da ako ste vidjeli pijesak u snu morate se pripaziti prevare na javi. Možda previše vjerujete nekome i ne slutite da postoji mogućnost da vas prevari. Kako pojedini sanovnici pijesak tumače i kao novac, ta prevara bi mogla biti i u financijskom smislu. Nemojte nasjedati na nečija prazna obećanja, niti vi kome nemojte davati lažnu nadu.

Teret od pijeska - Ako sanjate da vi ili pak neka druga osoba nosi težak teret sačinjen od pijeska na leđima u snu, vrlo vjerojatno je da vas na javi sustižu vaši ranije počinjeni grijehovi. Zbog nečega vas podsvijest stiže u snu, dok na javi to prerasta u grižu savjesti.

Hodati po pijesku - Ako hodate po pijesku u snu, to ukazuje da su vam planovi za budućnost, a prije svega oni poslovne prirode, nesigurni. Ne možete se još uvijek kompletno osloniti na svoja djela i da čvrsto stojite uz svoje stavove, jer je sve još uvijek na dosta „klimavim nogama“ i daleko je od privođenja kraju i dolaska do finalnog cilja.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću

Više
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!

Više
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro