Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Plakanje

Sanjati plakanje - Plakanje u snu je veoma uznemirujuće, bez obzira na to jeste li se probudili u suzama ili ste sanjali da plačete. Stvarno plakanje u snu obično nije razlog za brigu, budući da može biti posljedica noćne more, jakih osjećaja u snu, koji je djelovao toliko stvarno da nakon što ste se probudili, niste mogli vjerovati da ste samo sanjali. Emocije koje su izazvale suze mogu biti lijepe i tužne, ovisno o snu. Buđenje u suzama može otkriti neku potisnutu traumu, patnju i bol koji ste preživjeli, budući da više ne možete ignorirati i potiskivati emocije. Možda ste potiskivali negativne emocije i podsvjesno ih preživljavali u snu, pa zbog toga sanjate da plačete ili ste stvarno lili suze tijekom spavanja.

Plakati - Sanjati plakanje može označavati oslobađanje negativnih emocija izazvanih nekim događajima u životu. Možda vam podsvijest pomaže da se emotivno izbalansirate i proživite neželjene strahove i frustraciju, koju ste vremenom skupljali. Snovi o plakanju su gotovo uvijek izazvani jakim osjećajima koje ste suzbijali dok niste „pukli“. Snovi u kojima plačete mogu otkriti neke osjećaje kojih niste bili ni svjesni. Nakon takvog sna, pokušajte otkriti što vam podsvijest želi reći i nađite način da se izborite s tim emocijama.

Plakati za nekim - Plakati za nekim u snu znači da vam poslovi sporo napreduju, ali budite strpljivi i uporni, jer rezultati će svakako doći.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću

Više
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!

Više
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro