Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Plivati

Sanjati plivanje - Kod snova gdje ste sanjali da plivate, jako je bitno da znate što preciznije što ste sanjali, tj. u kom kontekstu plivanje.

Sanjati da plivam u čistoj i mirnoj vodi - U slučaju da ste sanjali ovakav san gdje plivate u vodi koja je čista, mira i opuštajuća, uglavnom simbolizira to da ćete na javi postići određeni uspjeh s velikom lakoćom, gdje se ispred vas neće ispriječiti nikakve prepreke i problemi. Uživajte u svom uspjehu.

Sanjati da plivam u prljavoj vodi koja je pritom hladna ili vrela - Kada je ovakav san u pitanju gdje vi niste baš u čistoj vodi ili ona nije ugodne temperature već je ledena ili pretopla, uglavnom se pričuvajte jer su na javi moguće određene neugodnosti.

Plivati u bazenu - Bazen u sanovniku i snovima je umjereno čest pojam. Sanjamo ih češće ljeti nego zimi, a oba pola podjednako često sanjaju bazene. Osobe starije od 50 godina statistički rjeđe sanjaju bazene. Ako smo skoro bili na bazenu ili vidjeli atraktivan bazen onda snove s bazenima ne tumačimo.

Plivati u bistroj vodi - Ako u snu plivate u bistroj vodi, to simbolizira bezbrižnost. Moguće je da ste zaradili ili naslijedili onoliko koliko vam je potrebno da sebi i svojoj porodici osigurate pristojne uvjete za život. Nikada niste samo jurili za novcem, već ste se trudili da budete sa svojim najmilijima jer znate da nikakvo blago na ovom svijetu ne može vam nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

Plivati u mutnoj vodi - Ako u snu plivate u mutnoj vodi, to označava nemir. Vjerojatno ste u nekom trenutku poželjeli da do novca dođete lakšim putem koji je podrazumijevao i određene rizike. Iako se ta priča odavno završila, i dalje strepite da će se saznati što ste radili i da će vas stići kazna.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću

Više
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!

Više
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro