Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Podrum

Sanjati pun podrum - Ako u snu vidite pun podrum, to simbolizira blagostanje. Vi ste pravi domaćin/domaćica koji je u stanju od jedne kune napraviti dvije. Pažljivo rukovodite onim što imate na raspolaganju trudeći se da članovima vaše obitelji pružite vrijednosti koje nisu samo materijalne, već i duhovne.

Sanjati prazan podrum - Ako u snu vidite prazan podrum, to označava sramotu. Može se dogoditi da ćete novac trošiti na gluposti od kojih nećete imati nikakvu korist. Nasjest ćete na nečije laži pa ćete više vjerovati strancima koji su veoma uvjerljivi nego bliskim ljudima koji vam misle dobro.

Sanjati podrum s pićem - Kada u snu vidite podrum s pićem, to implicira da ćete imati svađe i neprilike. Moguće je da u narednom periodu nećete biti raspoloženi za suradnju i sumnjat ćete u svačije namjere. Takvim stavom ćete od sebe otjerati dugogodišnje partnere koji neće htjeti trpiti nagle promjene vašeg raspoloženja.

Sanjati da propadate kroz podrum - Ako u snu propadate kroz podrum, to upozorava na veliku nevolju. Vjerojatno ćete vi ili netko od članova vaše porodice imati problem sa zdravljem što će značajno otežati vaš ili život dotične osobe. Usprkos poteškoćama, morat ćete da biti jaki i da u sebi smognete snage da i iz ove bitke izađete kao pobjednik.

Sanjati da se krijete u podrumu - Kada se u snu krijete u podrumu, to znači da osjećate krivicu. Moguće je da ste učinili nešto što znate da je pogrešno pa biste najradije željeli nestati i da vas zemlja proguta. Budući da to nije opcija, morat ćete se suočiti sa posljedicama i da, za nauk, više ne ponavljate istu grešku.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

Više
Tri Karte Sudbine
Tri Karte Sudbine

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro