Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Poljubac

Sanjati da vi dajete poljubac - Ako u snu vi dajete poljubac, to simbolizira obostranu ljubav. Vi ste romantična duša koja pamti svaki trenutak proveden s voljenom osobom. Prošli ste razne periode i faze koje su samo potvrdile da ste stvoreni jedno za drugo i da je vaša veza nešto za što se vrijedi boriti.

Sanjati da ste dobili poljubac - Ako u snu dobijete poljubac, to implicira da ćete se posvađati ljubavnikom/ljubavnicom. Iako službeno niste zajedno, počeli ste da se vežete za osobu s kojom se povremeno viđate. Željeli biste biti više uključeni u njegov/njen život što će izazvati brojne sukobe i teške riječi.

Poljubac nepoznate osobe - Poljubiti nepoznatu ženu odnosno nepoznatog muškarca, čuvajte se ljubakanja.

Poljubac u usta - Ljubljenje u snovima predstavlja gotovo uvijek pozitivne snove, i to bilo da se ljubite s voljenom osobom ili članovima obitelji ili nepoznatim licima. Ipak ako sanjate romantične poljupce koji su na neprimjerenom mjestu ili sa neprimjerenom osobom mogu imati i negativno značenje.

Sanjati da se ljubite s prijateljem u obraz - Ako se u snu ljubite s prijateljem, to je znak da ćete se s nekim pomiriti. Moguće je da ste se udaljili od prijatelja zbog stvari koje vam sada izgledaju smiješne, a ranije su djelovale vrlo ozbiljno. Iako je prošlo dosta vremena, vi se sjećate zajedničkih doživljaja i osjećate nostalgiju za tim vremenima. Nemojte dozvoliti da vas ponos sprječi da obnovite veze koje su zaista vrijedile. To vam i vaša podsvijest ovim snom poručuje.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro