Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Poplava

Vidjeti poplavu - Ako u snu vidite poplavu, to upozorava na svađu u porodici. Moguće je da ćete jedni druge kriviti za loše stvari koje su vam se dogodile ne shvaćajući da od toga nemate nikakve koristi. Bit će vam lakše da se inatite nego da svako preuzme svoj dio krivice i da ispravi ono što je pogriješio.

Sanjati da vas je zahvatila poplava - Ako vas u snu zahvati poplava, to simbolizira rodnu godinu. Vjerojatno ćete naučiti da stvari s negativnim ishodom okrenete u vašu korist i da ne gubite vrijeme na situacije na koje ne možete utjecati. Bavit ćete se poslovima u kojima ste dobri i pokušat ćete se koncentrirati na određeno područje u kojoj ćete usavršiti vaše znanje.

Poplava u kući - Sanjati da je vaša kuća poplavljena sugerira da postajete preplavljeni osjećajima. Vidjeti kuću pod vodom podrazumijeva da ste vrlo zadovoljni s vlastitim emocijama. Alternativno, san može biti odraz vaše stambene situacije. Možda ste “do grla pod vodom” u svojoj hipoteci. Sanjaju o poplavi s blatom i / ili smećem koje dolazi iz kanalizacije ukazuje na to da su vaši osjećaji nanovo omalovažavani, potkopani ili nepriznati.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro