Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Putovanje

Ići na putovanje - Ići na neko putovanje je dobar osjećaj, ali sanjati ga, baš i nije. Naime, možete očekivati svađu s voljenom osobom, a možda i raskid veze.

Ići na poslovno putovanje - Ako je putovanje u snu bilo vezano uz posao, možda ćete stvarno na njega i otići i poboljšati poslovni status.

Putovanje s obitelji - Ako ste sanjali da ste na putovanju s članovima obitelji, potreban vam je odmor u krugu obitelji, a ako ste na putovanje krenuli pješice, očekuje vas uspjeh i u poslu i u ljubavi.

Sanjati kako u snu krećete na neko putovanje - Ako ste sanjali da krećete na neko putovanje, to ima na javi simboliku skorih i velikih, te ili planiranih i željenih promjena, koje ste dugo i nestrpljivo iščekivali, te ste sasvim sretni jer ćete uspeti da ostvarite dugo željene nade i ideje, i sve će vam ići upravo onako kako ste zamislili.

Sanjati kako se u snu vraćate s putovanja - San u kome se vraćate s putovanja, te jedva čekate da stignete svojoj kući i među vama drage ili poznate ljude, na javi ima simboliku da ste osoba koja je staromodna i koja nikako ne voli ni jako velike promjene ni iznenađenja, te da je vaš prioritet da očuvate stabilnost u poslu i u privatnom i emotivnom životu, te da ste u neku ruku i zatvorena i nedruželjubiva osoba.

Sanjati neko daleko i avanturističko putovanje - Ako ste sanjali da krećete na neko putovanje koje je sasvim obećavajuće i puno avantura, ima na javi konotaciju da ste kao osoba sasvim staromodni i po malo i „dosadni“, te da ne volite niti i nove trendove ni neke promjene koje su „suvremene“ i „kul“, pa pokušavate da se izborite za baš svoje mjesto „pod suncem“, koje ste uvijek i imali kao sigurno i nepromjenljivo, te ste svjesni svog stava i različitog mišljenja, ali od njega nikada ne odstupate.

Putovati avionom - Putovanje avionom u inozemstvo, može na javi predstavljati simbol vaše želje i potrebe da do nečega dođete jednostavnije i brže, ali i implicira da ste neko tko je vrlo ambiciozan i često nerealan u svojim željama i ciljevima, pa postoji opasnost da olako propadnete ili napravite greške.

Putovati vlakom - Ako u snu putujete vlakom, to ukazuje da ste neodlučni u vezi promjene posla. Moguće je da vam se ukazala bolja šansa, ali plašite se napustiti nešto što vam je sigurno. Vlak je znak da se upustite u avanturu koja podrazumijeva izlazak iz zone komfora i garantira nove spoznaje.

Putovati autobusom - San u kome je autobus primarni ili pak predominantan motiv, najčešći je svakako kod osoba koje svakodnevno ili voze autobus, ili su pak u njemu redovni putnici, no nije nikakva rijetkost da netko sanja kako putuje autobusom na more ili na planinu, kako se vozi u posjetu nekoj daljoj familiji, i kako strahuje od vožnje u autobusu, ako je već imao neku vrstu prometne nezgode.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro