Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Smrt

Sanjati vlastitu smrt - To znači emotivnu obnovu. Jedan životni stadij se završava, odnosno, dolazi do promjene stava prema stvarima, gledate na svijet iz drugog kuta.

Sanjati o smrti - Uskoro ćete se osloboditi jednog problema za koji već izvjesno vrijeme tražite rješenje, odnosno, od jednog dugogodišnjeg duhovnog stanja. No, to može značiti i jednu promjenu koja će uslijediti uprkos Vašem naporu.

Sanjati smrt člana obitelji - Bojite se da nećete biti u mogućnosti riješiti stvari sami, da iz Vašega života odlazi osoba koja Vam je jako važna, a potrebna Vam je njegova duhovna potpora bez koje Vaš život nije upotpunjen.

Sanjati smrt nepoznate osobe - To znači da ste zaštićeni od negativnih energija takvih ljudi, napada, koji zlobno spletkare iza Vaših leđa i žele Vam naškoditi. To može također značiti da trebate staviti točku na kraj nekom depresivnom događaju ili ostavite iza sebe neku tešku životnu situaciju. Ako se radi o ovom zadnjem i osjećate da se ne možete pomaknuti, trebali biste potražiti savjet naših stručnjaka kako bi Vaš život krenuo pozitivnim smjerom!

Sanjati smrt prijatelja - ko je taj prijatelj već preminuo, važno je pronaći odgovor u sebi na to što on predstavlja za Vas. U odgovoru leži tajna, što je to stvarno ono što Vam je potrebno u tom razdoblju kada se slika pojavljuje u snu. Ako se radi o smrti prijatelja koji je još uvijek živ, morate uzeti u obzir ono što Vam prvo padne na pamet o toj osobi. Njegove pozitivne karakteristike? Ili možda stvari koje Vam se ne sviđaju u vezi njega? Ako je ovo zadnje, onda ta osoba ima negativan učinak na Vas i njegove negativne energije loše utječu na Vaš život.Pitajte naše stručnjake za jaku zaštitu!

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

Više
Tri Karte Sudbine
Tri Karte Sudbine

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro