Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Smrt

Sanjati vlastitu smrt - To znači emotivnu obnovu. Jedan životni stadij se završava, odnosno, dolazi do promjene stava prema stvarima, gledate na svijet iz drugog kuta.

Sanjati o smrti - Uskoro ćete se osloboditi jednog problema za koji već izvjesno vrijeme tražite rješenje, odnosno, od jednog dugogodišnjeg duhovnog stanja. No, to može značiti i jednu promjenu koja će uslijediti uprkos Vašem naporu.

Sanjati smrt člana obitelji - Bojite se da nećete biti u mogućnosti riješiti stvari sami, da iz Vašega života odlazi osoba koja Vam je jako važna, a potrebna Vam je njegova duhovna potpora bez koje Vaš život nije upotpunjen.

Sanjati smrt nepoznate osobe - To znači da ste zaštićeni od negativnih energija takvih ljudi, napada, koji zlobno spletkare iza Vaših leđa i žele Vam naškoditi. To može također značiti da trebate staviti točku na kraj nekom depresivnom događaju ili ostavite iza sebe neku tešku životnu situaciju. Ako se radi o ovom zadnjem i osjećate da se ne možete pomaknuti, trebali biste potražiti savjet naših stručnjaka kako bi Vaš život krenuo pozitivnim smjerom!

Sanjati smrt prijatelja - ko je taj prijatelj već preminuo, važno je pronaći odgovor u sebi na to što on predstavlja za Vas. U odgovoru leži tajna, što je to stvarno ono što Vam je potrebno u tom razdoblju kada se slika pojavljuje u snu. Ako se radi o smrti prijatelja koji je još uvijek živ, morate uzeti u obzir ono što Vam prvo padne na pamet o toj osobi. Njegove pozitivne karakteristike? Ili možda stvari koje Vam se ne sviđaju u vezi njega? Ako je ovo zadnje, onda ta osoba ima negativan učinak na Vas i njegove negativne energije loše utječu na Vaš život.Pitajte naše stručnjake za jaku zaštitu!

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro