Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Telefonirati

Telefonirati nepoznatoj osobi - Ako u snu telefonirate nepoznatoj osobi, to implicira da vas očekuju hitni poslovi. Moguće je da ćete u narednom periodu biti vrlo zauzeti i da ćete surađivati s ljudima koje prvi put u životu vidite. S nekima od njih ćete se odmah razumjeti, dok s drugima nećete naći zajednički jezik.

Telefonirati poznatoj osobi - Ako u snu telefonirate poznatoj osobi, to ukazuje da ste se nekoga uželjeli. Vjerojatno dugo niste vidjeli osobu s kojom ste ranije bili bliski. Željet ćete da je/ga iznenadite pa ćete joj/mu otići u posjetu bez najave.

Vama telefonira nepoznata osoba - Kada vam u snu telefonira nepoznata osoba, to znači da imate tajnog udvarača. Moguće je da se sviđate nekome tko se plaši reći vam to u lice. Pretpostavit ćete tko je u pitanju, ali nećete ništa učiniti dok on/a sam/a ne skupi hrabrosti da vam se predstavi.

Sanjati da vam telefonira poznata osoba - Ako vam u snu telefonira poznata osoba, to implicira da će vas netko zamoliti za uslugu. Vjerojatno se radi o nekome tko će tražiti vaš savjet ili pozajmicu. Shvatit ćete da je ozbiljan/ozbiljna i učinit ćete sve što je u vašoj moći da mu/joj pomognete.

Telefonirati i spustiti slušalicu - Ako u snu telefonirate i odmah spustite slušalicu, to ukazuje da ste zaljubljeni. Moguće je da ćete samo željeti čuti glas dotičnoj osobi. Bit će vam jasno da se djetinjasto ponašate i svi će vam reći da budete iskreni.

Netko vam je spustio slušalicu pri telefoniranju - Kada u snu vama neko telefonira i odmah spusti slušalicu, to je upozorenje da će vam netko prijetiti. Može se dogoditi da ćete se zamjeriti ljudima koji će vas pokušati zaplašiti. Iako vam neće biti svejedno, nećete im dozvoliti da istjeraju po svom.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro