Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Trudnoća

Sanjati trudnoću - Snovi o trudnoći i trudnicama imaju gotovo uvijek pozitivnu konotaciju, pa čak i ako muškarac sanja da je trudan.

Sanjati sebe kao trudnicu - Ako sanjate da ste trudni, a to zapravo niste, to je znak da vam slijede lijepa događanja u narednom periodu. Ovaj san može značiti i da ćete imati materijalni dobitak ili da ćete započeti novu ljubavnu vezu ili prijateljstvo. Ako se u snu bojite toga što ste trudni, to znači da imate strah od promjena i novih okolnosti koje dolaze. Međutim, ako ste doista trudni i to sanjate, onda vas vaše unutrašnje biće podsvjesno priprema za ulogu majke. Pored toga, ovaj san može ukazivati na vaše strahove vezane za trudnoću, porođaj i majčinstvo.

Biti trudna - Ako sanjate sebe da ste trudni, to znači da će vam se ostvariti dugo očekivana želja. Predviđa vam se dug period sreće i blagostanja.

Biti trudan - Nasmijat ćete se na javi. Predviđa vam se dobro druženje s prijateljima. Sreća i veselje. Postajete jako pozitivna osoba.

Sanjati poznatu osobu da je trudna - Ako sanjate da je trudna neka osoba koju poznajete onda je to znak da ćete imati bolje odnose s tom osobom. Također, ovaj san ukazuje na to da će se u životu te osobe dogoditi neke pozitivne promjene. Međutim, ako sanjate da trudnica koja vam je poznata plače, to znači da će ta osoba na javi doživjeti neke neugodne situacije i da će se morati suočiti sa svojim strahovima. Ako se dogodi da sanjate da je trudna neka nepoznata žena, to znači da ćete imati financijski dobitak i da ćete biti sretni u narednom periodu.

Sanjati nepoznatu osobu da je trudna - Ako vidite drugu trudnu ženu, tj. nepoznatu trudnicu u snu, to znači da vas očekuju neugodnosti. Moguće je da ne želite još uvijek ostati trudni, pa vas to opterećuje. Također, opterećuje vas i pritisak obitelji koja od vas očekuje prinovu. Pokušavate ne pridavati previše značenje tome što drugi ljudi kažu. Ako imate problema u braku ili vezi, taj san označava da strahujete da će vas partner prevariti.

Sanjati da trudnica prestane biti trudna - Život će vam se napokon vratiti u normalnu rutinu, nakon nekih dugoročnih problema. Uživat ćete u promjeni.

Sanjati da gubite bebu - San o gubitku bebe ukazuje na to da će neka stvar za koju ste se zalagali početi uskoro propadati. Ništa se neće odvijati po planu i bit ćete razočarani. Morat ćete se odreći važnih ciljeva jer ćete shvatiti da je vaš trud uzaludan i da je te ciljeve nemoguće ostvariti.

Sanjati svoj porođaj - Ako ste sanjali svoj porođaj, to je znak da ćete vrlo brzo imati neki dobitak i doživjeti sretne trenutke. Porođaj može simbolizirati i ostvarenje nekih starih ciljeva, započinjanje nove ljubavne veze ili prijateljstva, ili pomirenje s osobom s kojom ste bili u svađi. Međutim, ako sanjate da ne rađate bebu, nego životinju, predmet ili neko nestvarno biće, to je znak da ćete se uskoro suočiti sa situacijama koje vam nisu po volji. Vi osjećate strah zbog promjena koje slijede jer znate da se nećete dobro snaći u novim okolnostima. Često se događa da u trećem tromjesečju trudnoće sanjate bebu koja nema ljudske osobine. U posljednjem tromjesečju trudnoće mogući su snovi o kitovima, slonovima i dinosaurima, jer tada tijelo sve više raste i potpuno se mijenja.

Trudnoća i blizanci - Trudnoća s blizancima simbol je koji je povezan s otkrivanjem nečeg užasnog ili neugodnog u trenutku koje je užasno neugodno i sramotno. Na primjer, možete dobiti loše vijesti dok zabavljate prijatelje u svom domu ili na nekom posebnom događaju.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

Više
Tri Karte Sudbine
Tri Karte Sudbine

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro