Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Vatra

Sanjati vatru koja je pod kontrolom - Ako sanjate vatru koja je pod kontrolom, ograničena na jedno mjesto i ne širi se, onda ona predstavlja metaforu za vašu unutrašnju vatru, pokretače, porive koji vas vode kroz unutrašnju transformaciju vaše osobnosti. Ova iskustva su uglavnom nevidljiva i nedostupna vašoj okolini.

Sanjati kako vas vatra okružuje sa svih strana - Ako sanjate kako vas vatra okružuje sa svih strana, znači da trebate „proći kroz vatru“, odnosno napraviti poprilično hrabar i rizičan potez kako biste spasili svoju trenutnu „goruću“ problemsku situaciju u životu. Ako se u tom vatrenom obruču nalazi još netko sa vama, onda to znači da ste posebno vezani za tu osobu i da vas spaja nešto veoma značajno, moguće i neka strastvena tajna, ili je vaš odnos uglavnom pun emotivnog naboja. Vatra je često simbol poriva, motivacije i kreativne energije. Čuvajte se opasnih i rizičnih poteza. Očito se previše „igrate sa vatrom“, a posljedice mogu biti bolne.

Sanjati kako ste se opekli vatrom - Ako sanjate da ste se opekli vatrom znači da gubite kontrolu nad svojim temperamentom. Izgarate iznutra zbog nekog pitanja ili neke situacije i zbog toga gubite veliki dio energije. Sve vam je teže da se kontrolirate, pa počinjete zabrinjavati i druge oko sebe svojom impulzivnošću i neurotičnošću. Vrijeme je da otvorite dušu nekoj osobi od povjerenja ili stručnom licu koje vas može strpljivo saslušati i dati vam neki konstruktivan savjet. To je daleko lakše nego da sami sebe tako izjedate do unedogled, a očito je da se unutrašnja vatra ne smiruje.

Sanjati kako vam je kuća u plamenu - Ovaj san znači da trebate izvršiti neke radikalne promjene u svom životu.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro