Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Vatra

Sanjati vatru koja je pod kontrolom - Ako sanjate vatru koja je pod kontrolom, ograničena na jedno mjesto i ne širi se, onda ona predstavlja metaforu za vašu unutrašnju vatru, pokretače, porive koji vas vode kroz unutrašnju transformaciju vaše osobnosti. Ova iskustva su uglavnom nevidljiva i nedostupna vašoj okolini.

Sanjati kako vas vatra okružuje sa svih strana - Ako sanjate kako vas vatra okružuje sa svih strana, znači da trebate „proći kroz vatru“, odnosno napraviti poprilično hrabar i rizičan potez kako biste spasili svoju trenutnu „goruću“ problemsku situaciju u životu. Ako se u tom vatrenom obruču nalazi još netko sa vama, onda to znači da ste posebno vezani za tu osobu i da vas spaja nešto veoma značajno, moguće i neka strastvena tajna, ili je vaš odnos uglavnom pun emotivnog naboja. Vatra je često simbol poriva, motivacije i kreativne energije. Čuvajte se opasnih i rizičnih poteza. Očito se previše „igrate sa vatrom“, a posljedice mogu biti bolne.

Sanjati kako ste se opekli vatrom - Ako sanjate da ste se opekli vatrom znači da gubite kontrolu nad svojim temperamentom. Izgarate iznutra zbog nekog pitanja ili neke situacije i zbog toga gubite veliki dio energije. Sve vam je teže da se kontrolirate, pa počinjete zabrinjavati i druge oko sebe svojom impulzivnošću i neurotičnošću. Vrijeme je da otvorite dušu nekoj osobi od povjerenja ili stručnom licu koje vas može strpljivo saslušati i dati vam neki konstruktivan savjet. To je daleko lakše nego da sami sebe tako izjedate do unedogled, a očito je da se unutrašnja vatra ne smiruje.

Sanjati kako vam je kuća u plamenu - Ovaj san znači da trebate izvršiti neke radikalne promjene u svom životu.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro